"Gerçekten şaşkınlık içindeyim!.."

Haberin tarihi: 20.10.2018 13:10:17

  ÜNLÜ İNGİLİZ FUARCIDAN BAYİM OLUR  MUSUN FUARINA ÖVGÜ;  
  “Gerçekten şaşkınlık içindeyim!..”  

 

“International Franchise Show London”ın temsilcisi Simon Chicken, fuarımıza gelerek; Türkiye ile İngiltere’nin franchising işbirlikleri alanındaki potansiyelini girişimcilere sundu. 5-6 Nisan 2019’da Londra’da düzenlenecek fuar, yurtdışına açılma planları olanlara önemli fırsatlar yaratabilir…

İngiltere’nin en önemli franchise etkinliklerinden biri olan “International Franchise Show London”ın temsilcisi Simon Chicken, Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’na gelerek incelemelerde bulundu. 

İngiltere’de 15 yıldır, franchise fuarları düzenlediklerini belirten Chicken, “Medyafors Fuarcılık Yönetim Kurulu Üyesi ve Uluslararası İlişkiler Direktörü Ferzan Erem Escobedo’nun nazik daveti üzerine Londra’dan İstanbul’a gelerek “Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı”na katıldım. İyi ki gelmişim. Gerçekten şaşkınlık içindeyim. Rakamları henüz bilmiyorum. Ancak önemli değil. Tahminen ziyaretçi sayısı on binleri aştı. Her noktada, her katılımcı, potansiyel yatırımcılarla yoğun görüşmeler gerçekleştiriyordu. Üstelik bu dört günlük bir fuar” diyor. Chicken, fuarda yaptığı ikili görüşmelerde yurtdışına açılma planları yapan markalara önemli tüyolar verdi.
 

“Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı” sadece Türkiye için değil dünyanın büyük fuarından biri haline geldiğini belirten Chicken, “Fuar, Paris’teki franchise şovlarını aratmayacak türden. Hatta yakın gelecekte dünyada söz sahibi olmaya adaysınız. Nasıl ki modayı takip edenler  kendi sektörlerinde dünya standartlarını belirleyen şehirlere gitmek zorundalar.  İşte bu fuar sayesinde İstanbul, altın değerinde bir özelliğe daha kavuşuyor.  Zira tüm dünyanın bu fuara olan ilgilisi artıyor… ”

Medyafors Fuarcılık Londra’da, 5-6 Nisan 2019’da düzenlenecek “International Franchise Show London” ın Türkiye temsilcisi olup, Türk markalarının İngiltere franchise pazarına açılması için fuarda “Be My Franchise pavyonu” oluşturacak. Medyafors, bu doğrultuda Türk markalarının fuara katılımı için çalışmalarına  başladı.

ExCel London Convention Center’da düzenlenecek fuarda yer alarak markanızı dünya pazarlarına lanse etmek istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın. İngiltere pazarıyla ilgili planları olan firmalar, girişimcilere fikir vermesi açısından Türk markalarının İngiltere’deki örnek girişimlerini yakından takip ediyoruz. Simit Sarayı, Kahve Dünyası, Silk&Cashmere bunlardan sade birkaçı.

International Franchise Show London hakkında daha detaylı bilgi için Ferzan Erem Escobedo’ya (0212) 346 26 26 numaralı telefondan ya da [email protected] e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.