Girişimcilerin dergisi Bayim Olur musun ? 7 Nisan’da Çıkıyor!

Haberin tarihi: 25.01.2019 16:01:59

Franchise sektörüne yön veren, Türkiye’nin ilk girişimci dergisi özelliğini taşıyan “Bayim Olur musun Dergisi” 7 Nisan’da Seçimlerden hemen sonraki hafta Pazar günü Para dergisi ile birlikte Tüm Türkiye’de satışta olacak.

Derginin merakla beklenen 18.sayısında “101 Popüler Franchise Marka” özel dosyasında markaların franchise şartları yatırımcılara sunulacak..

Erem Medya Grubu çatısı altında 2007 yılında yayın hayatına başlayan Bayim Olur musun Dergisi, Tüm Türkiye’de satışta olmasının yanı sıra Bayim Olur musun sisteminde kayıtlı yatırımcılara da kargolanıyor. 18.500 tiraja sahip dergi fuarda da ücretsiz dağıtılıyor. 

Ekonominin gündemini yakından takip ederken, iş dünyası, yöneticiler, girişimciler, yatırımcılar ve KOBİ’ler için vazgeçilmez bir referans kaynağı olan Bayim Olur musun Dergisi, Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuar’ının ve her daim girişimcilere ışık tutmaya devam eden portalı www.bayimolurmusun.com.tr ‘nin başarılı grafiğinden yola çıkarak, her sayısında gücüne güç katarak yoluna devam ediyor.

Franchise veren markaları, kendi işini kurmak isteyen ve iş fırsatlarını düzenli olarak takip eden yatırımcı adaylarını, franchise sektörüne mal ve hizmet vermek isteyen tedarikçi firmaları ve satış noktalarını arttırarak büyümeyi hedefleyen markaları buluşturan dergi; yine dopdolu içeriği, özel dosya konusu, özel röportajları, bayilik ve franchise veren markalardan güncel haberler ve yeni iş  fırsatları ile okuyucularıyla buluşuyor.

Bayim Olur musun Dergisi;
  * Franchise /bayilik veren markalar
  * Tedarikçi firmalar
  * Finans Şirketleri
  * Eğitim Şirketleri
  * Yeni iş imkanı arayan girişimciler
  * Kendi işini kurmak isteyenler
  * Franchise yatırımcıları
  * Yöneticilik birikimlerini değerlendirmek isteyenlerin takip ettiği çok önemli bir yayındır.

    
Bayim Olur musun Dergisi İçeriği
  * Özel Dosya ; Türkiye’deki En Popüler 101 Franchise markanın 2018 büyüme hedefleri , franchise şartları ve iletişim bilgileri
  * Bayilik ve Franchise haberleri,
  * Yeni açılışlar,
  * Markalara dair en güncel haberler, büyüme hedefleri,
  * Profesyonellerden sektör değerlendirmeleri,
  * Karlı iş fırsatları,
  * Tedarikçi firmalar,
  * Markaların yurt dışı yatırım çalışmaları ve daha fazlası sizler için araştırıldı.


Bayim Olur musun Dergisi markanız için uzun süreli ve verimli bir reklam platformudur. İlanlarınızla okuyuculara ve sektörlere ulaşmak, ürün/müşteri portföyünüzde artış sağlamak istiyorsanız;

Whatsapp bağlantı linkini tıklayarak bizlere ulaşabilirsiniz.