Gloria Jean’s’in 2019 Hedefi 90 Yeni Franchise

Haberin tarihi: 27.03.2019 16:03:50

Türkiye pazarına giren ilk gurme kahve markası olan Gloria Jean’s Coffees, zincirine yeni halkalar ekliyor. Gloria Jean’s Coffees, İstanbul’da 5, Ankara, İzmir ve Trabzon olmak üzere toplam 8 yeni şube daha açmaya hazırlanıyor...

Gloria Jean's Coffees International'ın Master Franchise ortağı Grup DNC, zincirine yeni halkalar eklemeye hazırlanıyor. Gloria Jean's Coffees, İstanbul’daki 29’uncu şubesini  6 Nisan Cumartesi günü Beşiktaş Barbaros  Bulvarı’nda açacak.  Bunun dışında İstanbul Havalimanı’nda şu anda 3 mağaza ile hizmet veren Gloria Jean's Coffees, buradaki 4’üncü şubesini de yine 6 Nisan’da açmaya hazırlanıyor.

Gloria Jean’s Coffees,  çok yakın zamanda Ankara’da yeni açılan AnkaPark (Wonderland Euroasia) ‘da, İzmir Alsancak ve Trabzon Forum AVM’de hizmet vermeye başlayacak.

7 yılda 25 ilde 70 lokasyon

Avustralyalı kahve zincirini sıfır mağazayla alan ve konsepti yeni baştan yaratan Gloria Jean’s Coffees’in Türkiye CEO’su Mehmet Dinçerler, mağazalaşma çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi: “Beşiktaş Barbaros Bulvarı, İstanbul Havalimanı, Ankara’da yeni açılan tema park AnkaPark, İzmir Alsancak ve Trabzon Forum AVM ile mağaza zinciri sayımızı artırarak büyümeye devam etmek istiyoruz. 2019 büyüme hedefleri doğrultusunda yılsonuna kadar 90 mağazaya ulaşacağız. Geride bıraktığımız 7 yılda 25 ilde 70 lokasyonda yeni mağazalar açarak markayı sevenleriyle buluşturduk. İstanbul’dan Van’a, İzmir’den Diyarbakır’a kadar Türkiye’nin her bölgesinde şubemiz yer alıyor. 2019 yılında ise 20 yeni mağaza daha açacağız. Bünyemizde şu anda 700 kişi çalışıyor. Yeni mağazalarla istihdama da katkı sağlamayı hedefliyoruz.”

Türkiye’nin her noktasına kahve kokusu yaymaya devam edeceğiz

Kahve kalitesi, farklı espresso ve süt hazırlama tekniği ile eşsiz kahve deneyimi sunarak 70 noktada hizmet veren Gloria Jean’s Coffees,  2018 yılında 19 yeni şube açtı. Bu sayıyı, 2020’den önce 90’a yükseltmeyi planladıklarını belirten Dinçerler: “2019 yılında, 2018’e göre cirolarımızı yaklaşık yüzde 20-25 arasında arttırdık. 2020’ye doğru giderken bu ivmenin aynı şekilde devam etmesini ve 90 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz. Bu yıl önce şube açmadığımız 5 tane şehirde hizmet vermek istiyoruz.” dedi.

Yılda 70 ton kahvenin tüketildiği Gloria Jean’s Coffees’te, kahve haricinde çikolata, cheesecake, patisserie ürünleri ve organik ekmeklerden sandviç çeşitleri de bulunuyor.

Gloria Jean's Coffees Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...