Gönül Kahvesi Bayim Olur musun Fuarında Yatırımcılarını Bekliyor!

Haberin tarihi: 26.11.2020 16:11:46

Markamız, “Türk Kahvesi”ne hak ettiği itibarı “Gönül Harmanı” ürünü ile kazandırmıştır.

1992 yılında gıda sektörüne giren grup, 2002 yılından bu yana ‘‘Gönül Kahvesi’’ markasıyla yoluna devam etmektedir.Akılcı kurgulanmış ve sade işleyişi ile riskleri ilk başta yok ederek ilerlediği için, Gönül Kahvesi kendisini sürekli bu sektörde geliştirmekte ve farklılaştırmaktadır.
Türkiye’nin tek butik kahve zinciri olan Gönül Kahvesi, Türkiye’de ve Dünya’da büyümeye devam ediyor.

Gönül Kahvesi, sadece yurt içinde değil yurt dışında da hedeflerine ulaşma doğrultusunda Almanya,Avusturya,Saraybosna ve Bahreyn şubeleriyle Dünyada sayısını arttırmaya devam etmektedir.

Gönül Kahvesi, Türk Kahvesi, espresso ve diğer tüm kahveleri, özel formülleriyle harmanlayıp sunmaktadır. Marka, Türk Kahvesi’ne hak ettiği itibarı “Gönül Harmanı” ürünü ile kazandırmıştır.

Menüye yeni giren, Özel Hazırlanmış Atıştırmalıklar, Cam Şişe Ev Yapımı Tamamen Katkısız Meyve Suları ile Doğal ve Katkısız Enfes Soslarıyla Cheesecake’ler de diğer ürünler gibi misafirler tarafından oldukça beğenilmektedir.

Vizyonu; Yenilikçi, girişimci ve kaliteye odaklanmış yapısı ile Gönül Kahvesi’ni dünya markası yapmak,

Misyonu; Türk Kahvesini ulusal ve uluslararası arenada kaliteli ve güvenilir marka olarak vazgeçilmezler zirvesine taşımak olan marka,

"DÜNYA’DA BİR GÜN HERKES TÜRK KAHVESİ’Nİ TADACAK..!" sloganıyla yoluna devam etmektedir.

2014 yılında Gönül Kahvesi, Türkiye’nin yanı sıra önce Avrupa, Ortadoğu, daha sonra Amerika’dan gelen yoğun teklifler karşısında yurt dışına açılma kararı alarak, ilk yurt dışı şubesini Mayıs 2014’te Saraybosna’da açmıştır. Yurt dışında Saraybosna, Bahreyn, Avusturya ve Almanya/Berlin’de yer almaktadır. Yeni açılacak şubeler arasında; Avrupa’nın birçok şehri ile Dubai ve Amerika da bulunmaktadır.

Gönül Kahvesi, yenilikçi ürünleri ve yaklaşımı, yurtiçi ve yurtdışında gösterdiği büyüme hızıyla, Türk Kahvesi’ni dünyaya tanıtma hedefine her geçen gün daha da yaklaşmaktadır. Hedefimiz, 2021 yılında aylık 5.000.000 kişiye hizmet sunup, en az 20 ülkede Türk Kahvesi’ni tanıtıyor olmaktır.

Siz de bu büyük ailenin bir parçası olun.

Gönül Kahvesi Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...