Gözde Börek Bayim Olur musun Fuarında Yatırımcılarını Bekliyor

Haberin tarihi: 27.11.2020 15:11:53

Gözde Börek İstanbul dışında İl sayısını Koceli,Antalya,Aydın Ve Muğla-Bodrumla birlikte dört’e çıkardı.Temmuz ayında 4  Yeni Şube Açtık.

‘’Bu işin Hamurunda kazanç var’’ sloganı ile yola çıktık…18 Mağaza’ya ulaşan Gözde börek  Genel Kordinatör’ü Halil Keskin Dünya ‘da yeni nesil Franchise modeli sloganı ile  ilerleyen Gözde Börek 22 yıllık tecrübesi ile yeni nesil usta sistemiyle sektörde yer edindi. Markanın asıl hedefi bayi karlılığını artırıcı planlamalar yapmak.Kiosk ve mağaza konsepti ile iki farklı kulvarda ilerleyen ve büyüyen bir markamız. 

Franchise Bedeli Alınmıyor
Franchise sisteminin bayilere yansıyan en olumsuz yanı yüksek konsept bedelleri, standartların üzerinde talep edilen ürün bedelleri, reklam katılım ve isim hakkı bedelleridir.

Gözde Börek  bu bedellerden hiç birini talep etmiyor. Ürünleri şubelerine makul bedellerle tedarik ediyor. Sağlam bir yapı oluşturan marka kazanan bayiler yaratmayı amaç edinmiş.

Marka olarak alım gücünü kullanıyor ve tedarikçilerle anlaşmalar yaparak tüm malzemeleri piyasa fiyatlarının altında bayilerine ulaştırabiliyor.

Neden Franchising
Franchise veren marka olarak Gözde Börek ; üretim ve hizmet tekniğini geliştirme, maliyet düşürme, yatırım azaltma, verim yükseltme, kalite artırma, müşteri beklentilerini saptama, müşteri memnuniyetini sağlama çalışmaların sürekli olarak gerçekleştiriyor.

‘’DAHA FAZLA LEZZET DAHA FAZLA MUTLULUK’’ 

Gözde Börek Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...