Gurme hamburgerci franchise veriyor...

Haberin tarihi: 23.11.2018 14:11:24

Özel burger köftesi, ekmeği ve soslarıyla fark yaratan 1 Burger, mönüsündeki 28 çeşit hamburger ile büyük ilgi görüyor. Şirket franchising sistemiyle yeni restoranlar açacak 

1 BURGER, sadece et değil hamburger ekmeği ve soslarını da özel olarak ürettiriyor. Soslar, usta aşçılar tarafından yine kendi mutfaklarında hazırlanıyor. Mönüsünde ise 28 çeşit hamburger var. İşte bu ve benzeri özellikleriyle dikkat çeken şirket, yeni restoranlar açarak Türkiye geneline yayılmayı hedefliyor. 

DENEYİMLİ BİR EKİP KURDU 
1 Burger, gıda sektöründe 25 yıllık deneyime sahip Uğur Çiçek tarafından kurulan Bir Yiyecek A.Ş’nin ilk markası. Yüzde 100 yerli sermaye ile kurulmuş. 
Bir Yiyecek’in Sahibi Uğur Çiçek, “Gıda sektöründe özellikle et üzerine farklı uzmanlık alanlarına sahip tecrübeli bir ekip kurduk. Ürünlerimizde doğada beslenen özel çiftlik danalarından elde edilen katkı maddesiz dana eti ve özel soslar kullanıyoruz” diyor. 100 ve 120 gramlık hamburgerlerden oluşan menü, ekmeği ve özel sosuyla servis ediliyor. 

BİR ŞUBENİN MALİYETİ: 250 BİN TL 
İlk şubesini İstanbul Ortaköy’de açan 1 Burger, burayı aynı zamanda bir eğitim ve Ar-Ge merkezi olarak kullanıyor. Bunun yanı sıra Şişli ve Bulgurlu’da birer
franchise şubesi var. Metropol AVM ve Merdivenköy’de iki yeni şubesi açılmak üzere. Şirket, franchising sistemiyle yeni şubeler açmaya devam edecek. Yurtiçinde belli bir sayıya ulaştıktan sonra yurtdışında da şubeler açılması hedefleniyor. Yeni bir restoran açmak için 100-150 metrekarelik bir yer gerekiyor. Bir şubenin ortalama yatırım tutarı 250 bin TL+KDV. Aylık cirodan yüzde 3 reklam katılım payı alınıyor. Şubenin kurulumu 1 Burger uzman ekibi tarafından yapılıyor. Anahtar teslim modeli ile franchise veren şirket, girişimcilere personel seçimi, eğitim ve lokasyon desteği sunuyor. 
 

   

1Burger franchise şartları için tıklayınız...