Gurme Mutfak Bayim Olur musun Fuarında Yatırımcılarını Bekliyor!

Haberin tarihi: 27.11.2020 17:11:21

CRC Kurumsal Organizasyon ve Danışmanlık A.Ş ‘nin Yeni Restoran Zinciri ‘Gurme Mutfak’ Sektörde Yerini Almaya Hazırlanıyor..

CRC Kurumsal Organizasyon Ve Danışmanlık A.Ş olarak 2006 yılından beri tüm Türkiye’de Network Üye Sistemi ile ortak satın alma gücünü kullanarak firmalara taşıma yemek,yerinde üretim, paket yemek hizmeti sağlayıp, beraberinde organizasyon, akaryakıt ve su ihtiyaçlarını da karşılamaktayız.
CRC Kurumsal olarak, gelişen ve değişen dünya standartlarıyla beraber bizler de her zaman değişiyor ve gelişiyoruz. Bu sebeple 2020 yılında kendi paket yemeğimiz olan Gurme Pack’i üretip restoran zincirimiz Gurme Mutfak ile sektörde yerimizi aldık. 

Avcılar’da bulunan 5000 m2lik fabrikamızda, HACCP ve ISO 22000 standartları göre planlanan  yönetim ve denetim birimlerindeki uzman kadrosu ile zeytinyağlılardan dünya mutfağına kadar uzanan geniş skalamızla üretimimizi gerçekleştiriyoruz. Yemeklerimizi restoran zincirimiz  Gurme Mutfak şubelerinde de satışa sunuyoruz. 

Gurme Mutfak restoranının ilk şubeleri olan Ataşehir ve  Maslak faaliyetlerine başlamıştır. Öte yandan Beşiktaş, Beylikdüzü, Halkalı, Kemerburgaz, Levent, Şişli, Ataşehir 2 , Kadıköy, Kavacık, Kozyatağı, Maltepe ve Pendik şubeleri ise hizmet vermek için gün sayıyor. İstanbul dışı olarak, İzmir Bayraklı ve Ankara Çukurambar’daki şubelerimizle Türkiye’deki sayılarımızı arttırmaya devam ediyoruz.

Gurme Mutfak restoran zincirleri, diğer franchise standartlarından farklı olarak ‘’ Mutfaksız, Personelsiz, Yatırımsız ‘’ özellikleriyle hizmet vermektedir.

Sizlerde Gurme Mutfak ailesinin bir parçası olmak  ve Franchise Şartlarını ve Başvuru Formunu doldurmak için aşağıdaki linke tıklayın.

https://www.gurmemutfak.com/franchise