Hacı Mehmet Baklava Anahtar Teslim Franchise Modeli

Haberin tarihi: 29.03.2019 13:03:40

2015 yılında Ankara’da kurulan ve emin adımlarla ilerleyen Hacı Mehmet Baklava, tatlı severlerle her noktada buluşmak için hızla şubeleşiyor.

Bayim Olur musun Fuarında da yoğun ilgi ile karşılaşan Hacı Mehmet Baklava, Ar-Ge çalışmalarının haklı gurunu yaşarken, franchising ailesine katılmak isteyen yatırımcılarına sunduğu avantajlarla da ön plana çıkıyor. Hacı Mehmet baklava Yönetim Kurulu Başkanı Okan Özdemir; “Ramazan ayına yaklaştığımız şu günlerde, girişimcilere cesaret vermek ve Ramazan ayında zirve yapan tatlı satışlarını desteklemek amacı ile kısa bir süre için çok özel bir bayilik kampanyası hazırladık. Bu kampanya kapsamında yeni bayilerimize iş yerlerini anahtar teslimi yaparak, hiçbir zahmete girmeden iş yeri sahibi olmalarını sağlıyoruz.

Bu kampanya süresince yeni bayilerimizden Franchise giriş bedeli almıyoruz. Her şeyi bir pakette topladığımız anahtar teslim çözüm sunuyoruz.İşletmenin büyüklüğünü maksimum 75 m2 olarak belirledik. Bu ölçüye göre toplam yatırım maliyeti 99.000 TL + KDV’dir. Anahtar teslim olarak işletmenin kurulumunun yanında 1 ton baklava da hediyemiz olacaktır.”dedi.
 

Hacı Mehmet Baklava Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...