Hazır ve Uygun Bütçeli Franchise Fırsatları!

Haberin tarihi: 5.03.2021 15:03:13

Levent, Kadıköy ve Kozyatağı’nda, HAZIR ve BÜTÇENİZE UYGUN FRANCHISE FIRSATLARI!
ŞİMDİ ÇOK YATIRIP ÇOK KAZANMA DEĞİL, AZ YATIRIP GÜVENLİ KAZANMA ZAMANI.

Bayim Olur musun gurubu olarak, sizlere bu yeni dönemde hazır franchise fırsatlarını sunmak üzere çalışmalarımızı tamamladık… Uzman temsilcilerimiz Türkiye’nin her yerinde, hazır ve özellikle net kâr yaratan fırsat noktalarını, siz yatırımcı adaylarına sunmak için çalıştılar.

Amacımız, yeni dönemin yeni yatırımcılarını kârlı ve her türlü donanımı hazır, uygun bütçeli fırsatlarla buluşturabilmek…

Sizinle iletişime geçebilmemiz ve size uygun en iyi fırsatları sunabilmemiz için, Bu linki tıklayarak, birkaç sorumuza cevap vermeniz gerekmektedir.

Gerek aşağıda verdiğimiz üç seçenek, gerekse portföyümüzde bulunan tüm seçenekleri, sizin yatırım imkânlarınız doğrultusunda değerlendirebilmemiz için, lütfen başvuru linkini tıklayıp formu eksiksiz doldurunuz.

Yeni normal ne getirecek
Pandemi hayatımıza gireli bir yıl oldu. Aylarca eve kapandık, işyerleri kapandı, insanlar işlerinden oldu. Kafeler restoranlar kapandı, paket servise kaldık. Nihayet aşı bulundu, normale dönüş başladı, ama yeni normal eskisinden farklı olacak. Neler değişecek görelim, işlerimizi buna göre düzenleyelim.

•    Küçük işletmelerin sermayesi zayıftı, pandemide açan bile zarar etti. Yeni normalde pazar daralır, zayıflar dökülür, zincirler yayılır. İşsizlik artar, para daha zor harcanır. 
•    Piyasa da çalkantılı, bir döviz çıkıyor, bir faiz. Para zor ve pahalı bulunuyor. Krediyle değil eldekiyle iş yapmalı. Şimdi çok yatırıp çok kazanma değil, az yatırıp  güvenli kazanma zamanı. 
•    Sosyalleşmek de, yemek de ihtiyaç, kafeler, lokantalar çalışır. Yeni normalde lüks ve pahalı işletmeler pazar kaybeder, uygun fiyatlı, paket servisli, temel ürün ve hizmetler öne çıkar.
•    Aşı yapılsa da pandemi ortamı sürer. İnsanlar AVM gibi kapalı ortamlardan açık alanlara kaçar. AVM kiraları düşerse tenhalar zorlanır, işlekler yaşar. Yer seçiminde ve kirada dikkatli olunmalı.
•    İnternet satışı perakendeden pay almıştı, pandemide vazgeçilmez oldu. Markasına ve yerine güvenip müşteri bekleyen pazar kaybeder, sosyal medyayı iyi kullanıp müşteri kazanan öne çıkar.


Haftanın hazır iş önerileri;
Temsilcilerimizin portföyündeki, yeni normalde kazançlı çalışabilecek, haftanın hazır iş önerileri şunlar.

•    İstanbul Levent’te, canlı AVM içinde, dünya markası bir zincirden devren franchise fast food. Paket satışı güçlü, pandemi öncesi aylık net karı 20 bin TL, pandemide bile kar ettirdi. Kazancıyla yatırımını 4 yılda ödeyen hazır iş fırsatı.
•    İstanbul Kadıköy’de işlek cadde üzerinde, ağırlıklı paket servis yapan fast food devrediyor. Tanınmış bir dünya markası, oturmuş müşteri kitlesi var. Aylık net karı pandemide 15 bin TL oldu, bundan sonra 25-30 bin TL bekleniyor. Kazancıyla yatırımını 3 yılda çıkaracak bir işletme. 
•    İstanbul Kozyatağı’nda yerli fast food zincirine bağlı franchise işletme devredilecek. İşlek caddede, paket satışı güçlü, aylık 10 bin TL net karla yatırımını 2,5 yılda çıkaracak bir işletme.

Sizinle iletişime geçebilmemiz ve size uygun en iyi fırsatları sunabilmemiz için , Bu linki tıklayarak, birkaç sorumuza cevap vermeniz gerekmektedir.