İlk Yıl Kira Ödemeyin, Yatırımınıza Odaklanın. Dastini Bebe Market Franchise Fırsatı

Haberin tarihi: 16.10.2024 02:10:45

Dastini Bebe Market Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Dastini Bebe Market franchise bayilik başvur

Dastini Bebe Market, 75 şubesi ve 40.000’den fazla ürün çeşidiyle bebek sektöründe lider bir marka olarak yatırımcılara cazip franchise fırsatları sunuyor. "İlk yıl kira ödemeyin, yatırımınıza odaklanın" anlayışıyla stoksuz çalışma imkanı ve bir yıl kira desteği gibi avantajlar sağlayarak, yatırımcılarını bebek ürünleri sektöründe güçlü bir büyüme fırsatıyla buluşturuyor.

Dastini Bebe Market Franchise Fırsatı2004 yılında İstanbul Sahrayıcedid’de başlayan serüveni ile Dastini Bebe Market, bugün 39 farklı ilde 75 mağazasıyla bebek sektörünün öncü markalarından biri haline gelmiştir. Anne ve babaların bebeklerinin tüm ihtiyaçlarını tek çatı altında karşılayan Dastini, yatırımcılara sunduğu cazip franchise şartlarıyla da büyümeye devam ediyor. Özellikle anne ve baba olan girişimcilerin ilgisini çeken Dastini, geniş ürün yelpazesi ve risksiz ticaret modeliyle bebek ürünleri sektöründe önemli bir yatırım fırsatı sunuyor.

Franchise sisteminde mağaza açmak isteyen yatırımcılara, stoksuz çalışma imkanı, tüm dünya markalarını tek çatı altında toplama kolaylığı, reklam ve otomasyon desteği gibi birçok avantaj sağlanıyor. Dastini’nin sunduğu işletme desteği ile yatırımcılar, operasyonel yüklerden kurtularak tüm enerjilerini satışa yoğunlaştırabiliyor. Yeni açılacak şubelerin kira bedelinin bir yıl boyunca Dastini tarafından karşılanması da yatırımcılar için önemli bir avantaj oluşturuyor.

Dastini Bebe Market Franchise FırsatıYatırımcılar için minimum 60 m² büyüklüğünde, merkezi konumda ve geniş vitrinli mağazalar tercih ediliyor. Kurulum maliyetleri, dekorasyon ve ilk ürün alımları dahil olmak üzere ortalama 500.000 TL’lik bir bütçeye ihtiyaç duyuluyor. Dastini, marka bilinirliği sayesinde sürekli müşteri akışı sağlarken, yatırımcıların tüm Türkiye genelinde güvenle mağaza açabilmelerini destekliyor.

Bebek sektörü, yüksek kar marjları ve artan ihtiyaçlar nedeniyle yatırımcılar için cazip fırsatlar sunuyor. Dastini, ürün çeşitlerine göre %30 ila %100 oranında kar marjı sağlayarak yatırımcılarına karlı bir ticaret ortamı sunuyor. Yatırımın geri dönüş süresi 8-14 ay arasında değişirken, yatırımcılar için geniş destek imkanları sağlanıyor.

Dastini Bebe Market Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Dastini Bebe Market franchise bayilik başvur