İrfan Usta'dan Unutulmayacak Lezzetler

Haberin tarihi: 10.05.2019 16:05:14

90’lı yılların başından itibaren, özellikle et ürünleri konusundaki sektör deneyimlerinin birleşiminden yaratılan İrfan Usta markası, en yüksek kaliteli eti, en lezzetli ve en ekonomik şekilde servis etmeyi ön planda tutuyor.

Alışılagelmiş tatları, farklı lezzetler ile kendi ustalığı ve hiçbir zaman değişmeyen kalite çizgisi ile birleştirerek, geleneksel çizgiden çıkarıp her zaman bir tat daha önde olmayı hedefliyor.

İrfan Usta Restoranlarında lezzetin yanı sıra, üretim alanlarında ve restoranların genel düzenindeki hijyen kriterleri çok önemlidir. İrfan Usta lezzetlerinin keyifle tadılması için İstanbul Kozyatağı, Pendik ve Ataşehir bölgelerinde 3 restoran ile Kozyatağı bölgesinde yer alan ve tadı damakta kalan lezzetlerin evlere de ulaşabilmesi için İrfan Usta Şarküteri ile hizmet verilmektedir.

Geleneksel tatları, özel lezzet karışımları ile harmanlayıp, unutulmayacak ziyafet serüveni yaşatma misyonunu taşıyarak, 2019 itibariyle İstanbul bölgesinde 10 franchise şube hedefi olan İrfan Usta lezzetleri daha kolay ulaşılabilir olacak. 
 

İrfan Usta Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...