"İş"te fark yaratacak eğitimler...

Haberin tarihi: 5.12.2018 13:12:10

Simülasyonlu İşletme Yönetimi, İletişim Zekası, İnsan ve Sonuç Odaklı İşbirliği Yönetimi… Sabancı Üniversitesi’nin genel katılıma açık bu ve benzeri eğitim  programları büyük ilgi görüyor… 

SABANCI Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi EDU, birikimlerini ve tecrübelerini daha geniş kitleler ile paylaşmak amacıyla eğitim programları düzenliyor. Eğitim programları genel katılıma açık. Programlarda Sabancı Üniversitesi öğretim üyelerinin yanı sıra en güncel araştırmalara ve trendlere hakim, akademik ve profesyonel dünyadan gelen uzmanlar eğitim veriyor. 
Eğitimler sırasında öğrenmeyi pekiştirmek için vaka çalışmaları, hazırlık çalışmaları, ödevler, forumlar, simülasyonlar, grup çalışmaları, rol play’ler gibi çeşitli öğrenme araçları kullanılıyor. Aralık ayında düzenlenecek eğitimler arasında iş dünyasına yönelik olanları seçtik. İşte ayrıntılar…

SİMÜLASYONLU İŞLETME EĞİTİMİ 
Simülasyonlu İşletme Yönetimi Programı 8 Aralık’ta başlıyor. Programda katılımcılar iş ve yönetimin tüm fonksiyonlarına bütünsel bir bakış açısı kazanarak, alacakları iş kararlarının diğer fonksiyonlara ve özellikle finansa etkilerini yaşayarak öğrenecekler. Program üç modülden (Bütünsel İşletme Yönetimi”, “Finansal Yönetim”, “Capsim Core” (Simülasyon) oluşuyor. Eğitim süresi toplam 6 gün. 

STRATEJİK MARKA YÖNETİMİ 
Stratejik Marka Yönetimi Eğitimi 13-14 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek. Eğitimde katılımcıların temel marka yönetim süreçlerine dair gerekli teorik bilgi ve pratik alt yapıyı edinmeleri, başarılı bir marka yönetimi için gerekli yapı taşlarının neler olduğunu Türkiye ve dünyadan örneklerle inceleyerek pazarlama dünyasında marka yönetiminin durduğu yeri ve rekabetteki dinamiklere dair bilgi ve vizyonlarını geliştirmeleri hedefleniyor. 

İLETİŞİM ZEKASI 
İletişim Zekası Eğitimi 21-22-23 Aralık tarihlerinde Point Hotel Barbaros’ta gerçekleşecek. Eğitim iletişim zekası, duygusal zeka ve iş hayatında doğru imaj ve etki ilişkisi üzerine kurgulanmış. Eğitim güncel hayattan örnekler üzerinden sürdürülüyor. Eğitimde iş hayatında doğru etki yönetimi nasıl sağlanabileceği, beynin ve potansiyelin nasıl keşfedilebileceği konularında yol gösterilecek.

İNSAN VE SONUÇ ODAKLI YÖNETİM 
İnsan ve Sonuç Odaklı İşbirliği Yönetimi Eğitimi 23-24 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek. Programda sınıf içinde etkileşimli; video destekli uygulama ve canlandırmalarla, grup halinde farkındalık yaratılıyor. Konular hayatın içinden somut örnekler sunularak keyifli bir yaklaşımla paylaşılacak. Programın amacı her katılımcının iş ve ekip yönetme becerisini geliştirme konusunda bilinçli bir doğallık ve yalınlık kazanıp aşama kaydetmesini sağlamak.