Kare Baklava Franchise Fırsatı - "İşin Özü Kalitedir"

Haberin tarihi: 24.11.2022 11:11:12

Kare Baklava Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Kare BaklavaFranchise bayilik

Gaziantep'in Türkiye'ye Açılan En Tatlı Kapısı Kare Baklava"nın serüveni un, sadeyağ, fıstık ve ustanın el emeğinin birleşmesiyle başlar. Baklava yufkasının açılması unlu mamuller içerisinde en çok ustalık gerektiren bölümlerden biridir.

Kare Baklava FranchiseKare Baklava hammadde seçiminden tüketiciye ulaşana dek her aşamada kontrolü elden bırakmadan büyük bir itinayla üretim yapmaktadır.

Baklava ustalarını küçük yaştan itibaren eğitmekte, adeta bir okul gibi çıraklıktan ustalığa bir eğitim süreci yaşamaktadır.

İmal etmiş olduğu tüm ürünlerin siz tüketicilerine sürekli olarak aynı kalitede ulaşması için firma bünyesinde Gıda Mühendisleri görev yapmaktadır. Ham maddelerin  kendi mevsiminde toplanmasına, özenle seçilmesine ve taze olarak saklanmasına özen göstermektedir. Maharetli ustalarının ellerinden çıkan ürünler taş fırınlarda pişirilmekte ve şeker pancarından üretilen doğal şeker şerbetiyle tatlandırılmaktadır. Lezzet ve kalite açısından Kare Baklava standartlarına ulaştığı belirlenen ürünler tüketiciyle buluşturulmaktadır.

Kare Baklava FranchiseÜrünlerinde insan sağlığını olumsuz etkileyebilecek hiçbir katkı maddesi kullanılmamakta, personel ve üretim alanı hijyeni konusunda titizlik gösterilmektedir.

Kare Baklava 2000 m2 alana sahip 5 katlı tesisinde hijyen koşulları altında kendi bünyesinde üretimini yapmakta ve satışa sunmaktadır.

Üretimi tamamlanan ürünlerin sunumunda, ve paketlenmesinde ürünün daha uzun saklanabilmesi ve olumsuz hava koşullarından etkilenmesini önlemek için %80 oranında kimyasaldan arındırılmış Arge çalışmaları firmamıza ait olan ambalaj malzemesi ve kutular kullanılmaktadır.

Kalitemiz başta gerek Gaziantep te gerekse dağıtım yaptığımız tüm bölgelerde ön plana çıkmaktadır. Firmamızın sloganı olan “ İşin özü kalitedir “. Gerek satışta gerek üretimde ana felsefemiz öncelikle kaliteden ödün vermemektedir.Yaptığımız işin daima en kaliteli olması için sürekli kendimizi geliştirmekteyiz.

Firma temel konseptlerimize ve kalite politikasına uygun olarak franchise vermeye düşünmekteyiz. Bu  modelde temel önceliğimiz kurum  kimliğimizi yansıtacak olan firmalarla bu nevi bir ilişki içerisine girerek, öncelikle Türkiye çapında ulusal bir marka olma yolunda ilerlemektir. Franchise modelimizde franchise verilecek firmaların görsel ve mimarı konseptleri firmamızın mimari ve dekorasyon ekibimiz tarafından planlanmakta ve teknik olarak uygulanmaktadır.

Kare Baklava Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Kare BaklavaFranchise bayilik