Kırtasiyecilikle başladı, şimdi dev şirkette yönetici

Haberin tarihi: 16.01.2019 15:01:34

Babasının kırtasiyeci dükkanında çalışma hayatına başlayıp azmiyle Subway Ege Bölge Sorumlusu olan Deniz Yasemin, “Markamızda samimiyet var. Müşteriye öncelik verdiğimiz için başarıya ulaştık” dedi.

Dünyanın en hızlı büyüyen franchise zinciri olarak 110 ülkede toplam 44,105 şubeye sahip Subway, Ege Bölgesi'nde emin ellerde. Subway Ege Bölge Sorumlusu Deniz Yasemin, şirkette aile ortamı oluşturarak Subway'ın Ege Bölgesi ve özellikle İzmir'de hızla büyümesini sağladı. Şubeleri her gün ziyaret edip, sorunlara çözüm bulmak için yoğun çaba harcayan Yasemin, "Bizim markamızın geleneğinde samimiyet var. Şirketimizin sahibiyle direkt telefon yoluyla irtibat halinde olabiliyorum. İçtenliği ve aile ortamının devamlılığını sağlamak bizim en büyük önceliğimiz" dedi. Küçük yaşlarından beri esnaflık yapan Yasemin, bölgedeki tüm Subway işletmeleriyle kurduğu aile ilişkileriyle diğer işletmelere örnek oluyor.

HEP TİCARETİN İÇİNDEYDİM
Babasının, öğretmenlikten emekli olduktan sonra açtığı kırtasiye dükkanında çalışmaya başladığını söyleyen Yasemin, hep ticaretin içerisinde olduğunu söyledi. Subway ile tanışmadan önce çeşitli sektörlerde ticaret ile uğraştığının altını çizen Yasemin, "Beyaz eşya sektöründe Türkiye'nin en büyük firmasıyla çalıştım. Yarışmalarda Türkiye birinciliğim var. Daha sonra Subway'a girdim. Hem 2014'te hem 2016'da bölge direktörlerinde iki dünya birinciliğim var. İşimizde yarattığımız farklılıklarla ilgili bunlar tabii ki" diye konuştu. Fast food sektörüne 2008'in eylül ayında girdiğini anlatan Yasemin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bayağı ciddi bir yol katettik. Şu anda İzmir'de saygın bir konumdayız. Bu beni çok mutlu ediyor. Subway işletmelerinde önceliği müşteriye verdiğimiz için başarılı olduk. Subway satarken insanların gözünün içine bakarım nasıl beğeniyor mu diye.. Ben kendim çok zor beğenirim. Bu yüzden müşterilerimizin de memnun kalmasını isterim."

KİŞİYE ÖZEL SANDVİÇ
"Bizde müşterilerimiz özgürce istediği sandviçi hazırlatabiliyor" diyen Yasemin, şunları söyledi: "Onların isteğine göre hareket ediyoruz. Dünya üzerinde bunu yapabilecek başka şirket bulunduğunu düşünmüyorum. Taze ürün kullanıyoruz. Kurabiyelerimiz, ekmeklerimiz saatliktir. Günlük bile değildir. Tüm ürünlerimiz özel formüllerle en yüksek kalitede servis ediliyor." Gıda sektörüne hep girmek istediğini vurgulayan Yasemin, "Subway tam burada size inanılmaz bir özgürlük sunuyor, bizim sandviçlerimizi hazırlamak için usta olmanıza, kalifiye elemana ihtiyacınız yok" dedi.

GİDEREK BÜYÜYORUZ
Subway'in Ege Bölgesi'nde 25 franchise dükkanı olduğu bilgisini veren Yasemin, "Hedefimizde Denizli, Kuşadası, Uşak, Marmaris, Çanakkale'de Subway'i açmak var. Manisa'da anlaşmaya vardık. İzmir'in inşaat projelerinin de içindeyiz. Önümüzdeki iki yıl içinde 70 franchise'ı yakalamayı planlıyoruz" diye konuştu.

ÜLKE EKONOMİSİ ÖNCELİĞİMİZDİR
Tüm şirketlerin Türkiye ekonomisine destek vermesi gerektiğini vurgulayan Yasemin sözlerini şöyle sürdürdü: "Örneğin yüzde 20 etkilendiysem piyasaya yüzde 10 yansıtmam gerekiyor. Gerekirse ülkemiz için bu dönemde para kazanmayalım. Piyasanın canlılığını koruması için elimizden gelen tüm desteği vereceğiz."

 

Subway Bayilik/Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız