Lezzetin İzmir’deki 36 yıllık adı Kırçiçeği

Haberin tarihi: 15.10.2021 17:10:13

17 restoranı ve bir et işletme tesisiyle günde yaklaşık 8 bin kişiyi ağırlayan Kırçiçeği, 2019 yılında hayata geçirdiği yeni yatırım modeliyle kısa bir sürede sektörün en önemli markalarından biri haline geldi. Kendine özgü ve farklı bir franchise sistemi geliştiren Kırçiçeği ilk etapta 30 yeni şube açacak.

Firma ile bayilik anlaşması yapan girişimciler, Finans Yatırım Ortaklığı adı verilen model ile Kırçiçeği şubesine hiç gitmeden her ay gelir elde imkânına sahip olabilecek. Lezzet ve kaliteden ödün vermeden alt yapı yatırımlarının tamamını hayata geçiren Kırçiçeği, yeni girişimcilerin de ilgi odağı olacak. 

Güçlü bir altyapı
Finansal Yatırım Ortaklığı'nın uzun yıllar sürecek ve her iki tarafı mutlu edecek bir yapıda kurulduğuna dikkat çeken İpbaş, "Bugüne kadar Kırçiçeği ‘ne gelen yüzlerce franchising talebini hep geri çevirdik. Çünkü Kırçiçeği'nin lezzet, kalite ve hizmetinden asla ödün vermek istemedik. Bunun için lojistik altyapımızı güçlendirdik. Artık, et işleme tesisimiz, merkez depomuzla Türkiye'nin herhangi bir yerinde açılacak şubemizde aynı lezzet kalite ve hizmeti sunacak altyapıyı tamamladık" diye konuştu. 

En güvenli yatırım
Yeni iş modelinde, yatırımcıya tüm kolaylıkları sağladıklarına dikkat çeken İpbaş, lokasyondan kuruluma kadar tüm işlemlerde ortak kararlar alınacağını belirterek, şöyle devam etti: "Günde 8 bin kişiyi ağırlayan Kırçiçeği, bir restoran zincirinden çok daha fazlası. 36 yıldır aynı misafirlerini ağırlayabilen bir başka yer bulamazsınız. Bunun tek bir nedeni yok. Lezzet, kalite ve güleryüzlü hizmetin dışında kazandığını, kazandığı topraklara yatıran bir kurumuz. Sosyal projeleriyle insanların ruhlarını da doyuran, anne babaların güvenle çocuklarını getirdiği sıcak bir eviz. Geliştirdiğimiz finansal yatırım ortaklığı da tıpkı bu anlayışımızın ürünüdür. 

Koruyucu model
Kırçiçeği Finansal Yatırım Ortaklığı'nın klasik franchising sisteminin dışında, yatırımcıyı 'koruyan' bir model olduğuna dikkat çeken İpbaş, "Çünkü biz paylaştıkça büyümenin doğru olduğunu biliyoruz. Bu model ile yatırımcı sadece arkasına yaslanacak ve yatırımın karşılığını alacak. Açılacak şubenin tüm işlemlerini biz yapacağız. İşin başında dahi durması gerekmeyecek. Açtığı şubenin cirosundan pay alacak" ifadelerini kullandı.

Kapımız yatırımcıya açık
İstanbul, Ankara, Bursa başta olmak üzere Türkiye'nin her şehrinde, hatta yurt dışında Kırçiçeği açabilecek altyapıyı kurmak için 5 yılı aşkın süredir çalıştıklarını belirten İpbaş, şunları söyledi: "Temelimizi sağlam kurduk. Çünkü hiçbir yatırımcıyı üzmeyecek model kurmak istedik. Bizimle kazanacak, bizimle büyüyecek ve gelişecek girişimcilere kapımızı açtık. Kaybetme derdi olmadan gönül rahatlığıyla Kırçiçeği ile yola çıkacak girişimcilerden tek bir isteğimiz var: 0 da Kırçiçeği’ni bizim gibi sevgiyle kucaklaması"

Kırçiçeği Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...