Little Caesars, Eskişehir’de ikinci şubesini açtı!

Haberin tarihi: 19.10.2020 16:10:43

LITTLE CAESARS ESKİŞEHİR’DEKİ ŞUBESİNE YENİSİNİ EKLEDİ

Dünyanın en hızlı büyüyen franchise zincirlerinden Little Caesars, büyüme hamlesine Türkiye’deki çağdaş ve yenilikçi illerden biri olan Eskişehir’de açtığı yeni şubesiyle devam ediyor. 

Türkiye’de başta nefis kenar olmak üzere pizza sektöründeki pek çok yeniliğin mucidi Little Caesars, büyüme hamlesine yeni şube açılışları ile devam ediyor. Türkiye’nin birçok noktasında tüketicisiyle buluşan Little Caesars’ın enfes lezzetleri, yeni şube ile Eskişehirlilere şimdi çok daha yakın oldu. 

Türkiye’de 1996’dan bu yana Çelebi Holding güvencesi altında faaliyet gösteren Little Caesars’ın Eskişehir Bağlar şubesi gece 02.00’ye kadar Eskişehirlilere hizmet verecek.

Little Caesars’ın rakiplerinden ayrışan en büyük farkının taze, doğal ve günlük pizza hamuru, sezon mahsulü domates sosu ve mozeralla peyniri olduğunu belirten Little Caesars Genel Müdürü Banu Arıduru, “Sağlık ve lezzet, markamızın belirleyici kriterleri. Annelerimizin evde yaptığı gibi günlük hamur ve Little Caesars’ın çok özel formülünden gelen lezzet ile pizzalarımız kendi tutkunlarını oluşturuyor. Eskişehir gibi çağdaş ve yenilikçi bir şehirde, Little Caesars’ın enfes lezzetlerini tüketiciyle daha fazla noktada buluşturacağız, böylesine genç nüfusa sahip bir kentte olmaktan çok mutluyuz. Eskişehir’in Little Caesars’ın büyüme hedeflerine yansıtacağı katkı bizim için ayrı bir önem taşıyor” dedi.

2020 yılında Little Caesars ailesini yeni franchisee’lerle büyütmeye devam edeceklerini dile getiren Arıduru “Bu yılı 10 yeni şube açılışı ile tamamlamayı hedefliyoruz. Halihazırda İstanbul, Adana, Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Hatay, Kocaeli, Mersin, Muğla, Sakarya, Samsun, Tekirdağ ve Zonguldak olmak üzere 14 ilde 85 şubemizde pizzaseverler ile buluşuyoruz. Mevcut illerimizde ve bu illere yakın lokasyonlarda büyümeye devam edeceğiz. Her şey dahil franchise açma yatırım maliyetimiz 650 bin TL + KDV’dir. Yatırımın geri dönüşü ise 35-36 ay. Kendi işini açmak isteyen girişimci adayı profesyonelleri görüşmeye bekliyoruz’’ dedi.
 

Little Caesars Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...