Little Caesars Franchise ile Türkiye'deki ilk AVM içi şubesini açtı

Haberin tarihi: 18.01.2019 15:01:16

Dünyanın en hızlı büyüyen franchise zincirlerinden biri olan Little Caesars, Türkiye’de AVM içinde hizmet verecek ilk şubesini İskenderun’da açtı.

Başta nefis kenar olmak üzere Türkiye pizza sektöründeki pek çok yeniliğin mucidi Little Caesars, lezzetlerini her geçen gün daha geniş bir coğrafyaya ulaştırıyor. Hali hazırda 65’i İstanbul olmak üzere; Ankara, Mersin, Bolu, Bursa, Çanakkale, Eskişehir, Kocaeli (İzmit), Sakarya, Tekirdağ, Balıkesir ve Zonguldak‘ta toplam 90 şube ile hizmet veren marka, bu illere bir yenisi daha ekledi. Little Caesars İskenderun’da ilk şubesini Primemall AVM’de açtı.

Little Caesars’ın AVM içinde açılan ilk şubesi olma özelliğini de taşıyan İskenderun şubesinin kendileri için bir ilk olduğunu anlatan Little Caesars Türkiye Genel Müdürü Banu Arıduru: “Dünyada hizmet verdiği tüm ülkelerde sevilen, global bir markayız. Farkımızı kalitemizle ön plana çıkarma prensibiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Fiyatla olduğu kadar sağlıklı ürünlerimizle de emsallerimizden ayrılıyoruz. Yeniliklere önem veren, ürün kalitesiyle ön plana çıkan, yatırımcısına her zaman tam destek sunan bir kurum olarak bugün bir ilki yaşadık. Türkiye’deki AVM içinde faaliyet gösterecek ilk şubemizi İskenderun’da açtık. Yenilikçi ve kalite odaklı yaklaşımımız sürdüğü sürece Anadolu’daki büyümemiz de devam edecek.” dedi.

“2019’da yeni şubeler açmaya devam edeceğiz…”

Banu Arıduru: “Dünyanın en hızlı büyüyen franchise zincirlerinden biri olarak, şu an 12 ildeki 90 şubemizin yüzde 76’sı franchise olarak hizmet veriyor. 2019’da da ailemizi yeni franchisee’lerle genişletmeye devam edeceğiz. Sürdürülebilir büyümeyi hedefleyen bir kurum olarak, yenilikçi ve kalite odaklı Ar-Ge çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.
 

Little Caesars Bayilik/Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız