Little Caesars, Samsun’daki ilk şubesini Atakum’ da açtı

Haberin tarihi: 21.03.2019 11:03:26

Dünyanın en hızlı büyüyen franchise zincirlerinden Little Caesars, 2019 büyüme hedefleri doğrultusunda Samsun’daki ilk şubesini Atakum ilçesinde açtı.

Türkiye pizza sektöründe ilklerin markası olan Little Caesars, 2019 büyüme hedefleri kapsamındaki yeni şubesini Samsun Atakum’ da açtı. Düzenlenen açılış töreni, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Samsun Genç İşadamları Derneği Başkanı Savaş Gömeç’in katılımıyla gerçekleşti.

65’i İstanbul olmak üzere; Ankara, Mersin, Bursa, Çanakkale, Eskişehir, Kocaeli (İzmit), Hatay, Sakarya, Samsun, Tekirdağ, Balıkesir ve Zonguldak‘ta toplam 91 noktada hizmet veren Little Caesars’ın bu sene “Yetiş Sezar” diyerek herkese koşacağını anlatan Little Caesars Pizza’nın Operasyon Direktörü İlker Yıldız, Samsun’un önem verdikleri bir lokasyon olduğunu dile getirerek, “Little Caesars Pizza ailesi olarak, Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı’nı başlatmasının 100. yılında Samsun’da olmaktan son derece mutluyuz. Dünyada 6 binin üzerinde şubesi olan büyük bir zinciriz. Türkiye’de de 91 şube ile hizmet veriyoruz. Bunların 61 tanesi İstanbul’da geri kalanı ise başka şehirlerde yer alıyor. Orta Karadeniz’de ilk şubemizi Samsun’da açtık. Hedefimiz, franchising sistemi ile büyümeye devam etmek. Bu sene sonuna kadar da 15 yeni şube açmayı hedefliyoruz. Bizi rakiplerimizden farklı kılan en önemli özelliğimiz taze hamurumuz, sosumuz ve taze peynirlerimizdir. Bunlar, bizim rakiplerimizden lezzet anlamında her zaman 1 adım önde olmamızı sağlıyorlar. Bu seneye yeni bir konsept ile başladık. Bunun adı da ‘Yetiş Caesars’ konsepti. Samsun’da da bu şekilde açıldık. Bundan sonra artık herkese, yetiş Caesars diyerek onların yanında olmayı hedefliyoruz. Ana amacımız hız değil, lezzettir. Ama maksimum 30 dakikada insanların kapısında olmayı sağlıyoruz. Rakiplerden ayrılan en büyük özelliğimizi, ürünlerimizin lezzeti olarak görüyoruz” dedi.

Öğrenciler ve bütün Samsunluların bizim lezzetlerimizden tatmasını istiyoruz. Franchising koşullarımız şu anda 550 bin TL + KDV gibi bir yatırım maliyetimiz var. Franchising alacak kişilerden beklediğimiz özellikler var. Sadece yatırımcı olmaları gerekmiyor, işin başında da olmaları gerekiyor. Arka planda da franchising aldıktan sonra tüm operasyonel desteği alan kişiye veriyoruz” diye konuştu.
 

Little Caesars Pizza Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...