Loris Parfüm franchise sistemi ile büyüyor, güçleniyor

Haberin tarihi: 30.05.2019 14:05:54

2006 yılından bu yana faaliyet gösteren parfüm üreticisi Loris, yüzlerce mağazası ve binlerce çalışanıyla dev bir mağaza zinciri. 

Kurum hali hazırda 170’i yurt dışı olmak üzere 400’ü aşkın şube ve 1000 çalışanı ile hizmet veriyor. Gebze’de bulunan 5 bin metrekare kapalı alana sahip üretim tesisinde günde 50 bin adet üretim yapma kapasitesi ile çalışıyor. 2018 yılında kurduğu InoLab (Innovative Fragrance Laboratory) markası altında giderek büyüttüğü GCMS teknolojisine de sahip olan Ar - Ge laboratuvarı ile önemli başarılara imza atan marka, Loris Akademi ile de sadece kurum içi ihtiyaca değil, sektörün nitelikli eleman sıkıntısına yönelik de çözümler sunuyor. Karlı bayilik fırsatları ile dikkat çeken Loris, 2020’de yurt içinde ve dışında toplam 600 mağazaya ulaşmayı hedefliyor. 

Loris Parfüm bayi çalışanlarını satışta, üründe ve müşteri ilişkilerinde başarı sağlayacak bir eğitim programına tabi tutuyor. Loris Akademi çatısı altında oluşturulan müfredat 2019-2020 sezonunda tüm mağaza çalışanlarının eğitimlerini tamamlamasını hedefliyor. Loris Akademi’de yapılan çalışmalar sonrasında satış temsilcileri birer Parfümolog olarak sertifikalandırılacak. Loris Parfüm sektörde ve satış ekibine bu donanımı kazandıran ilk marka olarak faaliyetlerini sürdürmeyi planlıyor.

Loris Parfüm tabeladan rafa uzanan tüm mimari ve teknik operasyonu deneyimli ekiplerimizle sizin için yürütüyoruz. Saha operasyon ekiplerimiz açılış ve sonrasında da sizi desteklemeye devam ediyor.

Mağaza açılışı sırasında bayilere ücretsiz olarak personel kıyafeti, promosyon parfüm desteği, koku çubuğu, el ilanı, liste, katalog, poşet, ücretsiz barkod kullanım hakkı gibi bir çok avantajı sunuluyor. Ücretsiz ERP sistemi ile stok sipariş gibi işlemlerde sağlıklı bir sistem kullanılır.
 

Loris Parfüm Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...