MADO Franchise ile 22 ÜLKEDE

Haberin tarihi: 21.05.2019 16:05:57

Bugün 20’ye yakın şirket, 20.000 çalışan ile özel sektörün öncü kuruluşları arasındandır. 

MADO, 1850’de omuzlarda dondurma fıçılarıyla mahalle mahalle dolaşan seyyar dondurmacılar ile başlayan yolculuğuna rengârenk boyalı tenteli dondurma arabalar, oradan da K.Maraş’ın simgelerinden biri haline gelmiş ünlü Yaşar Pastanesi’yle devam etti. Yaşar Dondurma ve Gıda Maddeleri A.Ş. bünyesinde birçok şirket ve markayı kapsayan güçlü̈ bir yapı haline geldi. Bugün 20'ye yakın şirket, 20.000 çalışan ile özel sektörün öncü kurucuları arasındadır. 
Doğal, katkısız, taze keçi sütü ile hazırlanan MADO dondurmasının 169 yıllık hikayesi, Türkiye sınırlarını çoktan aştı. Türkiye’de 54 ilde 320’nin üzerinde, yurtdışında 22 ülkede 65 mağazası bulunan MADO, yıl sonuna kadar 27 ülkede 420’nin üzerinde noktada hizmet vermesi bekleniyor.

Türkiye’de öncelikli büyüme hedefi olarak Marmara, Ege, Karadeniz bölgelerinde mağazalarının olmadığı yeni illeri seçen MADO’nun yurt dışı gelişim stratejisinin temeli, iş ortaklığı modeli ile kurgulanmış bir master franchise sistemine dayanıyor. Hizmet ve kaliteden ödün vermeden yurtdışında da pek çok noktada Türk tatlarını tüketicisiyle buluşturan MADO, yakın zamanda USA, U.K, Oman, Malezya, Fas, Tunus, Türkmenistan, Özbekistan, İngiltere, Rusya, Ukrayna, Norveç ve İsveç gibi Avrupa ülkeleri olmak üzere birçok ülkede faaliyet gösterecek.
 

Mado Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...