Maydonoz Döner Franchise ile Yakında Tüm Türkiye'de

Haberin tarihi: 19.07.2019 15:07:40

2011 yılında sektöre giriş yapan Maydonoz Döner, lezzeti ve kalitesi ile çok kısa zamanda müşterilerinin ve yatırımcısının büyük beğenisini kazandı. Bu ilgiyi karşılıksız bırakmamak adına ve gelen talepler doğrultusunda şubeleşme çalışmalarına hız veren marka özel soslu döner lezzetini herkese ulaştırarak tüm Türkiye'de şubeleşmeyi hedefliyor.

Franchisee’larında karlılığı artırıcı önlemler almak, daha iyi hizmet adına tedarikçi ile franchisee’ne köprü oluşturmayı da öncü hedefleri arasında belirleyen Maydonoz Döner,  bu kapsamda fahiş konsept bedelleri, ürün bedelleri, reklam katılım bedeli ve royalty gibi bedelleri talep etmiyor.

Franchise koşullarında isim hakkı için bedel talep etmeyen  Maydonoz Döner’in konsept bedelleri de ortalama yurt içi şubeler için 150.000-300.000 TL, yurt dışı şubeler için ise 300,000-400,000 TL rakamlara karşılık geliyor. Gıda mühendisleri eşliğinde hijyenik ve sağlıklı ortamlarda tüm sertifikalara sahip firmalara üretim yapan Maydonoz Döner, her zaman müşteri memnuniyeti, franchisee mutluluğunu ve kalite sürdürülebilirliğini esas almıştır. Ulusal ve Uluslararası platformda tanınmış, gıda standartlarına uygun global markalarla rekabet edebilen sektörel yeniliklere liderlik yapan bir gıda zinciri olma yolunda ilerleyen Maydonoz Döner, franchise adaylarına yüksek kazançlı bir işletme modeli sunuyor.
 

Maydonoz Döner Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...