MAYDONOZ DÖNER’den Düşük Maliyetli Yatırım Fırsatıyla HER İLÇEYE BİR LEZZET DURAĞI!

Haberin tarihi: 11.03.2024 12:03:22

Maydonoz Döner Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Maydonoz Döner Franchise

Nüfusu 25 bin ile 75 bin arasında olan ilçelerde, "Düşük maliyet, kârlı yatırım" hedefimizle Maydonoz Döner Ekspres konseptli franchise modelini sunuyoruz.

Maydonoz Döner FranchiseSevilen marka Maydonoz Döner, Ekspres konseptiyle yatırımcılara kapılarını açıyor ve lezzetini daha geniş kitlelere ulaştırmanın heyecanını yaşıyor!

Yenilikçi Franchise Modeli ile Dikkat Çekiyoruz

Maydonoz Döner olarak, Ekspres konseptimizle düşük maliyetlerle kârlı bir yatırım yapmanın kapılarını aralıyoruz. Nüfusu 25 bin ile 75 bin arasında olan ilçelerde, "Düşük maliyet, kârlı yatırım" hedefimizle Maydonoz Döner Ekspres konseptli franchise modelini sunuyoruz.

Maydonoz Döner Ekspres Franchise Avantajları:

Tanınmış bir marka ve iş modeli ile başarıya adım atın.
Düşük maliyetlerle yatırım yapın ve hızla kâra geçin.
Kolay işletme ve operasyon yöntemi ile işinizi kolayca büyütün.
Profesyonel destek ve eğitimlerle işinizi başarıya taşıyın.

 

Maydonoz Döner FranchiseMedyafors Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Özhan Erem, "Maydonoz Döner, Türkiye'nin tüm ilçelerine tabelasını astırmak üzere gaza bastı. İç pazarda çığ gibi artan bayilik taleplerini karşılamak ve halkımızın el değmeden üretilen bu lezzetli dönere ulaşabilmesi için, yeni ekonomik dükkan konsepti MAYDONOZ DÖNER EKSPRES'i tanıttı. 

Franchise pazarlama bilimi literatüründe "Concept differentiation" olarak anılan bu ivmelenme hareketinin arkasında, genç, dinamik ve inanan bir patronaj grubu olduğunu biliyoruz.

Medyafors, Bayim Olur musun Franchising Fuarı olarak, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında, bilimin ışığında, akıllı ve başarılı adımlarla büyüyen Maydonoz Döner TR'yi ve Maydonoz Döner Europe'u kutluyoruz." dedi

Maydonoz Döner Ekspres İle Başarıya Adım Atın!

Maydonoz Döner Ekspres franchise fırsatlarıyla kârlı bir yatırım yapmak ve lezzetimizi daha geniş kitlelere ulaştırmak için bizimle iletişime geçin. Unutmayın, lezzetin gücü Maydonoz Döner Ekspres'te buluşuyor!

Maydonoz Döner Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Maydonoz Döner Franchise