Maydonoz Döner'den Girişimci Dostu Franchise Sistemi

Haberin tarihi: 13.02.2019 10:02:33

2018 yılında kurulmasına rağmen Lezzeti ve hizmet kalitesi ile sektörde  fark yaratan Maydonoz Döner  6 şehirde açtığı franchise şubesi ile lezzetini yaymaya devam ediyor. Markanın 2019 yılı sonunda franchise hedefi ise 75 restorana ulaşabilmek… 

Maydonoz Döner, gıda standartlarına uygun geleneksel lezzet ve 40 farklı döner sosuyla sektördeki yeniliklere farklı bir soluk getirmiştir. Her kitleye ulaşmayı hedefleyen Maydonoz Döner sektörün lider markası olmak için çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir. 

Maydonoz Döner gelen her misafirine geleneksel Hatay dönerini tattırarak lezzet ve kaliteye dayalı mutlak müşteri memnuniyetini hedefleyen ilişkiler kuran ve bunun neticesinde mümkün olan en fazla işletmeye ulaşılabilmek adına var olan çalışmalarının üzerine yenilikler getirmektedir. 

Maydonoz Döner’in Kurucusu Ömer Şeyhin franchise sisteminin avantajları ile ilgili şu sözleri dile getirdi: “İş dünyasına çağdaş bir bakış açısı ile yaklaşıyoruz. Kendi işini kurmak, içinde bulunduğu sistem ile bütünleşerek takımın parçası olmak, başarısızlık oranının düşük olması, denenmiş, kanıtlanmış bir iş modeli olması, tanınmış marka avantajları, nitelikli eleman temini, başlangıç eğitimleri, mali ve hukiki destek sağlanması, teknolojik gelişim, iyi lokasyon seçimi, ucuz satın alma avantajı olarak sıralanabilir. Ayrıca Royalty bedeli isim hakkı bedeli ve fahiş konsept bedeli yok”. 
 

Maydonoz Döner Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...