Medya sektöründe farkındalık yaratacak atılımlar

Haberin tarihi: 10.04.2019 14:04:09

Dünyanın dört bir yanındaki teknolojik gelişmeleri takip ederek, bu gelişmeleri Türkiye’ye tanıtıp, sektördeki son yenilikleri ülkemize kazandıran Fara Medya bu misyon dahilinde de dijital reklamcılık sektöründeki son trend ürünlerden biri olan Hypervsn ile, Türkiye’deki reklam sektörüne yeni bir soluk getirerek, reklamcılık sektöründeki ezberleri baştan aşağı değiştirmeyi hedefliyor. 

Hypervsn, benzersiz 3D video içeriğinizi hologram efekti ile oluşturmak, yönetmek ve görüntülemek için kullanılan en yeni görsel çözümdür. Akıllı bir Hypervsn Yönetim Platformunu ve etkileyici, havada hareket eden 3D görsel üreten yüksek teknoloji ürünü bir donanıma sahip Hypervsn projeksiyon ünitesini benzersiz bir şekilde birleştiriyor.

Hypervsn çözümü iş gereksinimlerinizi göz önünde bulundurarak geliştirildi. Özel bir bulut tabanlı yönetim platformu tarafından desteklenen hafif bir projeksiyon ünitesini, eğlence mekanları veya herhangi bir etkinlikte yer alan hemen hemen her müşteride kullanmanıza olanak tanıyor. İhtiyaç duyduğunuz kadar çok sayıda ve birçok birimden oluşan bir Hypervsn şebekesi oluşturarak işletmenizin etkisini de güçlendiriyor.
 

Fara Medya Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...