Mobil PR, 30 Yıllık basın Tecrübesi ile PR hizmeti veriyor

Haberin tarihi: 22.04.2019 16:04:21

Markanızın, imajını var etmek, ya da imajınızı güçlendirmek istiyorsanız lütfen bize kulak verin.

Yazı, çizi işleriyle muhatap olup çalışmaya başlayalı epey uzun bir zaman geçmiş... Bir ömür nerdeyse... Zaman içinde bin tane insanla tanışıp, bin tane iş yapıyorsunuz, her tanıdığınız insan, her yaptığınız iş sizin için hizmet içi eğitim niteliğini taşıyor. Bunları biriktirip sürekli kullanıyorsunuz. Yani Hz. Mevlana’nın da dediği gibi “Hamdım, piştim, yandım”, bir başka deyişle hayatın kızgın pratiği içinde pişiyorsunuz.

İşte bu işlem sırasında bir değil, birçok iş koluna da işiniz düşüyor. Onlardan da pek çok şey öğreniyorsunuz.
1999 yılında başladığımız PR konusu nedeniyle pek çok iş yaptık ve çok insan tanıdık. Halkla ilişkiler çalışmaları içinde medya ilişkilerinde de uzman olduk. Basının içinde yaşayan bir ekiple, konuya gazeteci gözüyle bakarak hizmet veriyoruz.

Buna paralel olarak internet yayıncılığı, fotoğrafçılık, içerik uzmanlığı, arama motorları için SEO çalışmalarında ve sosyal medyada da uzmanız. ‘Neden uzmanız?’ derseniz, biz sizin göremediğiniz görüp, duymadığınız duyar ve yapamadığınız yaparız. İşte işin zor olan tarafı da budur zaten kurum olarak her zaman zor işleri başarmanın keyfini yaşadık. 

Mobil PR, Edebiyat Odası Yayınevi, Sanal Güç Yayın Grubu, Kitapfiks gibi markaları bünyesinde bulunduran Dijital Varlıklar Grubu olarak "Bazen zordur, zoru başarmak" diyor, sizlere hizmet vermekten gurur duyuyoruz.