Moloko Coffee Franchise Girişimcilerine Müjde

Haberin tarihi: 10.01.2019 12:01:11

Moloko Coffee 1989 yılından bu yana İstanbul Ataşehir’de marka gücü, vizyonu, gıda ve içecek sektöründeki hizmet ve faaliyetlerini yeni girişimcilerle paylaşmanın heyecanını yaşıyor. 

Moloko Coffee 30.  yılında İstanbul başta olmak üzere, yurt genelinde ayrıcalıklı hizmet anlayışı ve Franchise girişimcileri ile marka kimliğini üst seviyeye çıkartmayı hedefliyor.  Her geçen gün büyüyen değeri ile gıda ve içecek sektöründeki bilinirliğini gözler önüne seriyor. Bu farklılığı ve iddiasını franschise ortakları ve yeni girişimciler ile paylaşıyor.

Gıda ve içecek sektöründe kahve çeşitleri, bitki çayları, sıcak çikolata, beyaz çikolata, salep ve smoties tozu başta olmak üzere, coffe shop, cafe bistro ve restaurant zincirlerinde model olma anlayışı ile farklı bir vizyon oluşturan Moloko Coffee alanındaki başarılı yol haritasında paydaşları ile büyümeyi hedefliyor.  
Başarılı hizmet garantisi başta olmak üzere; ürün çeşitliliği - tedariği, mekan yapılanması, aksesuar, personel ve işleyiş politikası dahil,  siz değerli girişimcilere büyük bir olanak sağlayarak,  sektörünün bir parçası olma fırsatını veriyor.

Türkiye’deki gıda ve içecek sektörü anlayışına Moloko Coffee olarak, personel yetiştirme ve eğitimler dahil yeni bir soluk getiriyor.  Tecrübelerini kendi yaklaşımına ve birikimine göre yorumlayarak, alanındaki yenilikler üzerine girişim yapmak isteyen kişi ve kurumlar ile el sıkışıyor.  Moloko Coffee bayilik ve franchise girişimlerinde başta İstanbul olmak üzere, Türkiye’nin her yerinden gelecek olan talepleri titizlikle değerlendiriyor. 

Moloko Coffee Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Sami Şahin temel amaçlarının hedef alındığı, değerlerinin doğru yöntemlerle yönetildiği, birlikten doğan güce inanan yatırımcılar ve alanında uzman kişilerin önderliği ile işbirliği içinde olmak istediklerini belirtiyor. 
 

Moloko Coffee Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız