Mr Jeff’in ilk şubesi Haziran’da açılıyor

Haberin tarihi: 18.05.2019 12:05:29

Teknolojik altyapısı ile günlük hayatı büyük ölçüde kolaylaştıran çamaşır yıkama ve kuru temizleme servisi Mr Jeff’in ilk şubesi Haziran ayında İstanbul’da açılacak. Mr Jeff 2019 yılının sonuna kadar Türkiye’de 150 şubeye ulaşmayı planlanıyor.

İspanyol çamaşır yıkama ve kuru temizleme uygulaması Mr Jeff’in İstanbul operasyonu için geri sayım başladı. İlk şubesini Haziran ayında İstanbul’da açmaya hazırlanan Mr Jeff,  günlük hayatın zaman alan işlerinden biri olan çamaşır yıkama hizmetini teknolojiyle birleştirerek kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor. İspanya ve Latin Amerika pazarlarında edindiği başarıyı Türkiye'ye taşımaya hazırlanan şirketin hedefi 2019 sonunda Türkiye genelinde 150 şubeye ulaşmak.

Türkiye’deki kullanıcılar çok yakında IOS ve Android cihazları için tasarlanan mobil uygulamayı Türkçe olarak indirebilecek ve yıkama ihtiyacına göre mevcut planlardan birine abone olabilecek. Kullanıcılar, abonelik planlarının yanı sıra, yıkama, kuru temizleme veya ütü servislerinden tek seferlik sipariş vererek de faydalanabilecek. Mobil uygulama üzerinden belirleyecekleri gün ve saat aralığında Mr Jeff görevlisi istenilen adresten çamaşırlarını teslim alacak ve yıkanmış, katlanmış, ütülenmiş olarak teslim edecek.

Yüzde 78 çamaşır yıkamaktan hoşlanmıyor

Büyük şehirlerde yaşayan insanların en çok değer verdiği şeylerden birinin zaman olduğunu, bu nedenle birçok kullanıcının hayatını daha konforlu hale getiren servisleri talep ettiğini belirten Mr Jeff CEO’su Eloi Gómez Cal,  Mr Jeff’in herkesin bir ölçüde yaşadığı çamaşır yıkama ve ütüleme sorununa gerçek bir çözüm getirdiğini söyledi. Yapılan bir araştırmaya göre, insanların yüzde 78'inin çamaşır yıkama ve ütüleme işlerini yapmaktan hiç hoşlanmadığını, Mr Jeff’in mobil uygulaması sayesinde kullanıcıların bu işlere saatler harcamak yerine,  zamanlarını daha iyi kullanabildiğini kaydeden Cal, Türkiye pazarına giriş kararını da şu sözlerle değerlendirdi: “Türkiye pazarına girmek stratejik  bir karardı.  Türkler teknolojiye adapte olma konusunda oldukça başarılı ve teknoloji üzerinden servis uygulamalarını yaygın kullanıyor. Biz de bunu önemli bir fırsat olarak görüyoruz ve dünyada büyük başarı elde eden uygulamamızı pazara getirmekten büyük mutluluk duyuyoruz ” 

Mr Jeff mobil uygulaması 2015 yılında İspanya'da, kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştırmaya karar veren 20 yaşlarındaki 3 genç girişimci tarafından yaratıldı. İspanya’dan sonra Latin Amerika’da Meksika, Arjantin, Brezilya, Şili, Kolombiya, Peru ve Uruguay'da 1200’den fazla şubeye ulaşan Mr Jeff, şimdi de Türkiye'de çamaşır yıkama ve ütülemeye hazırlanıyor.