Nacaroğlu Baklavaları Bayim Olur musun Fuarında Yatırımcılarını Bekliyor!

Haberin tarihi: 27.11.2020 12:11:19

Kar marjı yüzde 30'lara varan Nacaroğlu, gıda sektörünün en gözde yatırım araçlarından. Nacaroğlu, markası ile ilk olarak Gaziantep'te şube ile yola çıkan ve kullandığı farklı teknik, özel olarak üretilen baklava çeşitleri ve yöresel lezzetleri ile kısa zamanda herkes tarafından benimsenmiştir. Gaziantep'te büyümeye başlayan Nacaroğlu, Franchise sistemiyle Türkiye'nin tüm şehirlerine yayılmayı planlamaktadır.

Nacaroğlu, franchising koşulları ile yatırımcısına büyük kolaylıklar sağlıyor. Ekonomik yatırım şartları, gıda sektörüne adım atmak isteyen girişimcileri Nacaroğlu, baklavayı tercih etmelerini sağlıyor. Nacaroğlu, yeniliklere açık kimliğinin bir parçası olan geniş vizyonu ve baklavada tüm şubelerinde aynı standardı yakalama amacı ile kendi bünyesinde araştırma geliştirme kadroları kurmuştur. Yine değerli müşterilerine en kaliteliyi sunmak için tüm hammaddeleri kendi kontrolünde tedarik etmektedir. Profesyonel yönetimi, tecrübeli kadrosu, kurumsal yapısı ile yatırımcıya güven teşkil eden marka, oldukça karlı bir iş olanağı sunuyor.

Geleneksel lezzetimiz olan baklavayı Nacaroğlu, adıyla özdeşleştirerek sevilerek tüketilen bir ürün haline getirmektir. Uzun çalışmalar sonucu oluşturulan know-how'ını yatırımcısı ile paylaşarak birlikte hızlı ve sağlıklı büyüyor. Yatırımcıdan beklenen markanın değerlerinin korunması ve geliştirilmesi noktasında birlikte hareket etmek… Gıda sektörünün gerektirdiği uzun çalışma saatlerine uyum sağlamak, markanın olmazsa olmazları hijyen, sağlıklı hammadde ve ürünler, müşteri memnuniyeti gibi standartlara riayet de olmazsa olmazlar arasında.

Nacaroğlu, bayilik sözleşmesi imzaladığı andan itibaren yatırımcının üzerinden desteğini çekmiyor. Verdiği destekler arasında, tüm personelin temini, eğitimleri, tüm sarf malzemelerinin temini, yıl boyu devam eden reklam ve PR çalışmaları bulunuyor. Nacaroğlu, sürekli gerçekleştirdiği denetlemelerle tüm şubelerinde kalite standardını aynı düzeyde tutuyor.

Nacaroğlu Baklavaları Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...