Oto Ekspertiz Sektörü Dynomark İle Dünya’ya Açılıyor

Haberin tarihi: 10.12.2021 16:12:52

Dynomark Oto Ekspertiz Yurtiçinde 40 şubeye ulaştıktan sonra şimdi de Sektörün Kuzey Afrika, Avrupa ve Orta doğu’ya yayılmasını sağlayacak master franchise sözleşmesine imza attı... İlk adımı Fas ile atacak olan marka, sırasıyla Hollanda, Avusturya ve Özbekistan ile  kaliteli hizmetini çok daha geniş kitlelere götürmeye kararlı.

Dynomark Oto Ekspertiz Franchise ile BüyüyorHızlı, sağlam ve başarılı adımlarla ilerleyen, konsepti ve oluşturduğu franchise sistemi ile yatırımcının gözbebeği olan Dynomark Oto Ekspertiz , genç yaşına rağmen büyük bir başarıya daha imza atarak Global Pazarın kapılarını araladı. Fas’ta uzun yıllardır İnşaat ve Otomotiv sektöründe  faaliyet gösteren Gredence Automotive ile Master franchise sözleşmesi imzalayan Dynomark Oto Ekspertiz bu anlaşma ile 2022 yılı içerisinde Fas dışında Hollanda, Avusturya ve Özbekistan’da şubeler açmayı hedefliyor. 

Dynomark Oto Ekspertiz Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eliaçık ‘’Dynomark Oto Ekspertizin kaliteli hizmetini çok daha geniş kitlelere götürmek amacıyla doğru lokasyon ve doğru yatırımcılarla yurt içinde 4 yıl sonunda 40 şubeye ulaştık .2022 yılı sonu hedefimiz 81 ilde hizmet veriyor olmak. Genç, dinamik yapımız ve markamıza olan inancımız ile kısa zamanda ciddi bir büyüme gerçekleştirdik. Geçen süreçte bize güvenen ve bizim de güvendiğimiz yatırımcılarımızla birlikte ülke genelinde 40 şubeye ulaştık. kurumsal çatımızı sağlam temellere oturttuk ve şimdi bizim için global ligde oynama zamanı... İlk adımı Fas  ile atıyoruz’’ dedi.

Dynomark Oto Ekspertiz Franchise ile Büyüyor Fas ile birlikte 4 ülkede 2022 yılı sonuna kadar şubeler açacak olan Dynomark Oto Ekspertiz, her ülke için ayrı strateji planlaması hazırladı. Dynomark Oto Ekspertiz yapılan anlaşma ile önümüzdeki yıl 4 ülkede 12 şube açmayı hedefliyor..İlk şubeyi Aralık ayı başında Fas’ın Casablanca  şehrinde açacaklarını belirten master franchisee’si  Önder Çay  " Bu markayı ve Oto Ekspertiz sektörünü Fas’a ilk biz getiriyoruz. Arayışımız sırasında yolumuz Dynomark Oto Ekspertiz ile buluştu... Birçok marka ile görüştük. Dynomark Oto Ekspertiz kurumsal yapısı, konsepti, kalitesi ve global vizyonu ile bizim tercih ettiğimiz marka oldu..Dynomark Oto Ekspertiz ile birlikte hedeflerimiz büyük... " dedi.

Yapılan anlaşma çerçevesinde ilk 5 şube için 250 bin USD master franchise bedeli alacak olan Dynomark Oto Ekspertiz, 5 şubeden sonra açılacak her şube içinde 50 bin USD franchise bedeli talep edecek...

Dynomark Oto Ekspertiz, 25-28 Kasım Tarihleri arasında Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezinde Gerçekleşecek olan Avrupa ve Orta Doğunun en büyük Franchise Fuarı olan  19. Bayim Olur musun? Fuarında Yerli Ve Yabancı bir çok yatırımcıyı Sektör ile buluşturacak.
 

Dynomark Oto Ekspertiz Franchise/bayilik başvuru

Dynomark Oto Ekspertiz Franchise başvurmak için tıklayınız...

Dynomark Oto Ekspertiz Franchise/bayilik başvuru