Pala Ocakbaşı Bayim Olur musun Fuarında Yatırımcılarını Bekliyor!

Haberin tarihi: 28.11.2020 14:11:58

Biz bu işi 58 yılı aşkın süredir yapıyoruz. Nesilden nesile hizmet vermekte olan müessesemiz, işin mutfağından bugüne kadar edindiğimiz deneyimlerle, bir efsaneye adını değil tadını veren marka olarak damaklarda iz bırakan eşsiz lezzetler sunmaya devam ediyoruz. 

Şimdi bizleri bu günlere taşıyan özel tariflerin lezzetini sizlerle paylaşıyoruz. Siz de Pala Ocakbaşı Restaurant’ın büyüyen ailesine katılın. Yarım asırlık bu deneyimin ve kazancın bir ortağı olun.

1962’den günümüze, yarım asırı aşan hizmet kalitesi ile Pala Ocakbaşı, siz değerli misafirlerinin memnuniyetini kazanmış köklü bir müessesedir. Hizmet süresince birbirinden değerli dostlar biriktiren Pala; kalite politikasının birinci ilkesi olarak misafirlerinin sağlığını en iyi derecede önemsemektedir asla taviz vermediği ve ödül alan hijyen standartları ile öne çıkan işletme bunun yanı sıra güzel ülkemizin birçok yöresinden bir araya getirdiği zeytinyağı şalgam baharat et gibi bir çok ürünü mutfağında bir araya getirerek yarım asırlık tecrübesi ile harmanlayıp damağınızda iz bırakan eşsiz lezzetler sunmaktadır günlük tüketime çok önem veren işletme mezelerini günlük ezmelerini ocaktan istenildiği an işleyerek taze taze sunmaktadır et ürünleri asla derin dondurucuda bekletilmeden günlük olarak temin edilip günlük tüketilmektedir; kebap dahi sipariş edildiği an şişe saplanıp pişirilmektedir burada her şey günlük, burada her şey taze, yöresel lezzetlerin bir araya geldiği, eskimeyen dostlukların vazgeçilmez adresi; burası Pala Ocakbaşı Restoran.

Pala Ocakbaşı & Restaurant  Franchise Fırsatı için tıklayınız...