Pasta Giulietta Franchise ile Büyüyor

Haberin tarihi: 13.02.2019 12:02:55

İtalya'dan Pasta Giulietta markasını satın alan İNC Group, Türkiye'deki yatırımlarını tamamladı.

İzmir ve İtalya'da üretim tesisi kurduklarını söyleyen İNC Grup CEO'su Gökhan İnceoğlu, "Pasta Giulietta markası altında makarna ve tatlı restoranları açıyoruz. Diğer yandan da franchising veriyoruz. Restoranları biz açıp yatırımcılara teslim ediyoruz. Türkiye'de bugüne kadar üç restoran açtık. Yurtdışında ise Arap ülkeleri için anlaşmalar imzaladık. 2019'da franchise çalışmalarımızı hızlandırarak, yurtdışı restoranlarımız hizmete girecek" dedi.

Pasta Giulietta Dünyasına hoş geldiniz...

Ekibimiz İtalyan kültürünün yüzyıllardır sürdürdüğü "İtalian Food Art" yani "İtalyan Yemek Sanatının" bir temsilcisi olarak üretime eğitilmiş ve çalışmalara başlamıştır.

Tüm üretim hattı İtalyan mühendisler tarafından kurulmuştur ve ekibin tüm eğitimi yine İtalyan şefler tarafından verilmiştir. Ürünlerin içeriğinde gerçek sebze ve taze yumurta kullanılmaktadır.

Ürünlerimizin tamamı ev tüketimi için hazır olarak porsiyonlanmıştır ve sadece 4 dakika kaynamış suda haşlanarak tüketime hazır olacak şekilde üretilerek parakende raflarında yerini almıştır. Ayrıca ev dışı tüketim kanalı için donuk olarak da üretilmektedir. Tüm uluslararası sertifikalara sahip olan ürünümüz sadece seçkin parakendecilerin taze ürün kategorisine ait reyonlarında sergilenmektedir. Tüm bireyler için sağlıklı bir alternatif olmanın dışında taze sebze içeriğinden dolayı çocuklar için son derece besleyici ve sporcular için yüksek protein değerinden dolayı çok önemli bir besin kaynağıdır.