Pideor Franchise sistemiyle hedefi 25 yeni şube

Haberin tarihi: 17.05.2019 10:05:46

Hedefimiz, Pideor markamızı franchise sistemiyle büyütmek ve Dünya markası yapmak...

Türkiye’de pideyi belirli bir lezzet standardına getirmek ve markalaşmasını sağlamak; ayrıca pideyi günlük öğünlerin vazgeçilmezi haline getirmek için yola çıkan Pideor, 2019 yılında açılacak 25 yeni şubesi ile büyümesini sürdürülebilir kılmayı hedefliyor. 

2018 yılında ilk şubesini Beşiktaş’ta açan Pideor sonrasında Şişli Bomonti’de ve son olarak Ankara Kızılay’da üçüncü şubesi ile hizmet vermeye başladı. Yatırımcılarına 40 yıllık marka tecrübesi ile franchise işletme sistemini en basit hale getiren Pideor, Usta gerektirmeyen sistemi ile yatırımcılarına işletme maliyetini minimuma düşürüyor.Açılacak ilk 20 şubeden Franchise giriş bedeli almayacak olan Pideor, öncelikli olarak İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Bursa illerinde büyümeyi hedefliyor.

Aktaşlar Lezzet Grubu Yön. Krl. Bşk. Tamer Aktaş; “ 2019 yılında tüketiciler ucuz ve gündelik tüketimlere yöneliyor, bu nedenle de Pideor franchise sistemimiz yatırımcılardan daha çok  rağbet görüyor.Hedefimiz 2019 yılı içerisinde 25 şube açarak sistemimizi büyüterek Dünya markası yapma yolunda emin adımlarla ilerlemek.”dedi.
 

Pideor Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız