Pigro Coffee Shop Franchise ve Bayilik Sistemiyle büyüyor

Haberin tarihi: 6.02.2019 11:02:12

Franchise sistemi ile şube sayılarını arttıran Pigro Coffee Shop başta İstanbul olmak üzere birçok noktada müşterilerine hizmet veriyor. 

2003 yılında kurulan ve her zaman iyi ve taze kahve parolası ile yola çıkan şirketimiz yeni projesi Pigro Coffee Shop,franchise ile büyüyor. 14 yıllık tecrübemiz ile klasik İtalyan kahvesini ve 3. Nesil Kahve anlayışını bir araya getirerek tüm kahve âşıklarının beklentilerine cevap veriyoruz. İlk mağazamızı İstanbul Maltepe’nin şirin mahallesi Beşçeşmeler’de açtık. Mahalle ruhunun sıcaklığını kahvemizle buluşturup müşterlerimize sunduk  ve onlara eşsiz bir kahve deneyimi yaşattık. 

Türkiye’deki gıda ve içecek sektörü anlayışına Pigro Coffee Shop olarak, Barista yetiştirme, Latte art eğitimi, 3. Nesil demleme eğitimi ve Wrokshop dâhil sektöre yeni bir soluk getiriyor. Pigro Coffee Shop bayilik ve franchise girişimlerinde başta İstanbul olmak üzere, Türkiye’nin her yerinden gelecek olan talepleri titizlikle değerlendiriyor. 

İsmimizden anlaşıldığı gibi bir grup kahve aşığı tembeliz.
Fakat söz konusu kahve olduğunda; bu tembellikten sıyrılıp yorulmak bilmeden dünyanın en iyi kahve çekirdeklerini özenle seçiyor, kavuruyor ve sizlerle buluşturuyoruz.

 

Pigro Coffee Shop Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...