Pilav Y Franchise ile Büyüyecek!

Haberin tarihi: 19.02.2020 11:02:48

Pilav  Y  Franchise bayiilik projesi nedir ve Nasıl Bayii Olunur?

Bayiilik projesi Türkiye ve Orta Doğu ülkelerinde bir çok proje için danışmanlık yapmış, yönetmiş ve markalaşma süreçlerinde destek vermiş bir uzman CEO’nun yönetiminde ve güçlü bir alt yapı desteği ile kurulmuş ve branşlarında uzman personellerin çalıştığı yeni, güçlü ve güvenilir bir franchise markasıdır. Marka ismi yeni olmasına rağmen tecrübe ve bilgi donanımı bakımından oldukça başarılı 20 yıl ve daha uzun başarılı bir geçmişe  sahiptir. Ayrıca, proje geliştirme uzmanlarımız  tarafından Türkiye iş dünyasına bir çok farklı proje kazandırılmıştır. Halen danışmanlık çalışmaları devam etmektedir. 

Ürünlerimiz gıda sağlığı ve hijyen kurallarına uygun olan imalathanemizde üretilmektedir. Şeffaf mutfak prensibi ile tüm Franchise bayii ve satış noktalarımızda imalathanemizde yemek üretimini gösteren TV üniteleri bulunmaktadır. Ayrıca isteyen müşterilerimiz imalathanemizi web sitemizden, İnstagram, Facebook, Youtube sayfalarımızdan izleyebilirler. Amacımız müşterilerilerimizin yedikleri yemeklerin nasıl üretildiğini görmeleri ve gönül rahatlığı ile güvenle yemek yemelerini sağlamaktır.

İmalathanemizde ülkemizin en üst kalite standartlarında Et, Sebze,Yağ ve Bakliyat hammadde kullanımları yapılmaktadır. Kullandığımız Et ürünleri Helal Gıda ve Helal Kesim  sertifikalıdır.

Herşey sizin ve sevdikleriniz için özenle hazırlanıyor!

Pilav Y Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...