Pizza İl Forno Franchise ile Yakında Tüm Türkiye'de

Haberin tarihi: 27.01.2020 16:01:48

Tadına doyulmaz incecik hamuru ile iştah kabartan Pizza İl Forno şubeleri gerçekleştirdiği özel etkinlikleri ile renkli anlara imza atıyor. 

Pizza İl Forno İtalyanca fırın anlamına gelen II Forno’nun fırını, 2013 yılından beri Ankara’da .Çankaya Yıldız’da 4 masa ile başlayan bu macera, bugün 9 şube ile devam ediyor. Sırası ile Yıldız'da, Bilkent'te, Tunalı'da, Çayyolu'nda, Maidan AVM'de, Bahçelievler'de, Armada ve Kaşmir AVM'de açılan II Forno, 2019 yılında, Ankara sınırlarını aştı ve Eskişehir ile buluştu. Çok Yakında Franchise ile tüm illere ulaşmayı hedefleyen Pizza İl Forno Ayda 140.000 taptaze pizzayı, pizza severleriyle buluşturuyor.

Yakın zamanda Dikmen İl Forno’da düzenlenen pizza yapım atölyesinde renkli anlara imza atıldı. Pizza hamurunun açma anından fırınlanma anına kadar her detayı ile ilgilenen misafirler, pizza yapımını deneyimleme fırsatı yakaladı. Gün boyu devam eden etkinlik, yapılan pizzaların tadımı ile son buldu.

Yıldız, Bilkent Station, Tunalı Hilmi, Maidan, Çayyolu, Bahçeli, Armada Hayat Sokağı, Kaşmir, Eskişehir, Dikmen, Adana şubeleri ile pizza severler ile buluşan Pizza İl Forno, düzenlediği renkli organizasyonlar ile ziyafet şöleni sunmaya devam ediyor…