Realtor in Turkey’den Kadın Girişimcilere %40 İndirim

Haberin tarihi: 2.05.2019 14:05:04

Yüzde 100 yerli sermaye ile kurulan sektörün global markası Realtor in Turkey 2019'da şube sayısını 23'e, 2023'de ise şube sayısını 200'e çıkartmayı hedefliyor. 

Başta Körfez ülkeleri, Rusya ve Kuzey Avrupa pazarı olmak üzere toplamda 25 ülkeden yatırımcılara satış ve yatırım desteği sağlayan Realtor in Turkey hızla büyüyor. 

Realtor in Turkey markasının Yönetim Kurulu Başkanı Anıl Ulaş Övençoğlu;  “Realtor in Turkey 25 ülkeden yatırımcıları franchise ofisleri ile buluşturan, sistemini kazan-kazan üzerine oturtan bir franchise markadır. Ofislerimize minimum maliyet ve maksimum karlılık sunuyoruz diyen Övençoğlu, inşaat şirketlerinin projelerini teslim ettiği kurumsal firmaların başında geliyoruz. Bizim için en önemli konu; inovasyon , entegrasyon ve reel time data mühendisliği ile gayrimenkul sektöründe yeniliklerin öncüsü olmak. Ayrıca amacımız kurumsal inovasyonun yanı sıra brokerlarımızın ve gayrimenkul danışmanlarımızın inovatif düşünce kültürüne sahip bireyler olmasına yardımcı olmak. Tüm bu hedeflerimize ulaşırken özellikle kadın girişimcilerimizin sektöre dâhil olmaları vizyonumuz açısından son derece önemli. Bu yüzden Realtor in Turkey olarak kadın girişimcilerimize özel franchise bedelinde %40 indirim yapacağız.” dedi. 
 

Realtor In Turkey Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...