Redstone'dan Uluslararası Başarı Hikayesi: 11 Ülkede 155 Franchise Ofisiyle Artık Bir Dünya Markası

Haberin tarihi: 28.06.2024 11:06:43

REDSTONE Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Gayrimenkul sektöründe yenilikçi yaklaşımları ve hızlı büyüme stratejileri ile dikkat çeken REDSTONE Holding A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş ile gerçekleştirdiğimiz bu özel röportajda, şirketin yerel ve uluslararası başarılarını, franchising şartlarını ve geleceğe yönelik hedeflerini konuştuk. Kadın liderliği ile sektörde öncü rol üstlenen Evrim Kırmızıtaş, REDSTONE'un dijitalleşme adımlarını, yeni pazar açılımlarını ve 2024 yılı sonu hedeflerini bizlerle paylaştı. REDSTONE'un ilham verici büyüme hikayesini ve gelecekteki projelerini keşfetmek için röportajımızı okuyun.

Evrim Kırmızıtaş Redstone Yönetim Kurulu BaşkanıToplam şube sayısı nedir? (yurtiçi + yurtdışı)=toplam.
REDSTONE Holding A.Ş.’ ye bağlı REDSTONE Global Franchising ve Gayrimenkul Hizmetleri A.Ş, yılının Ağustos ayında kurduğum markam 2,5 yıl gibi kısa bir sürede 11 ülkede 155 Franchise ofis şubesine ulaştı. Hızlı, sağlam ve emin adımlar ile büyürken bu büyüme, şirketimin hem yerel hem de uluslararası pazarda başarılı bir şekilde genişlediğini gösteriyor. Sektördeki ilk kadın lider olmak, rol model olmak benim için çok değerli.

Yurtdışında hangi ülkelerde varsınız?
Türkiye’de 83 ofis mevcut, Amerika (1 ofis), Amsterdam (1 ofis), İngiltere (Master Franchise 1 merkez ofis, 15 Franchise ofis), Azerbaycan (1 ofis), Polonya (Master Franchise 1 merkez ofis, 3 Franchise ofis), Kazakistan (Master Franchise 1 merkez ofis, 40 Franchise ofis) , K.K.T.C. (2 ofis), Avusturya (1 ofis), Irak (Master Franchise, Ayrıca 2 merkez ofis) , Dubai ( 2 Ofis) , Yunanistan ( 1 Ofis)  

Franchising şartlarınız nedir? (İsim hakkı bedeli, giriş bedeli, mimari dizayn ve konumu)
REDSTONE Markası isim hakkı süresi 5 yıllıktır.

Franchise Bedeli:
İstanbul & Ankara & İzmir 400.000.- TL + KDV
Redstone FranchiseREDSTONE Franchise Ofisimizin bulunduğu diğer iller 300.000.- TL + KDV
REDSTONE Franchise Ofisimizin bulunmadığı iller 250.000.- TL + KDV

Her Franchise alan ofis sahibimiz kendi ofis dizaynını, kendi konfor alanlarına göre tasarlıyor. Bu konudaki öncelikli kriterimiz marka standartlarımızın korunması, logo ve renklerimizin doğru kullanılması oluyor. Ofisin büyüklüğünün en az 100 m2 olmasına, misafir karşılama alanı ve toplantı odalarının olmalarına dikkat ediliyor. 

Konumu daha çok yine kendi tabela değeri yüksek görünebilir ve cadde üzeri ofisleri tercih ediyorlar. Tabelamızın ofislerin dışında ve girişinde mutlaka asılı olması gerekiyor. 

Redstone FranchiseAylık reklam ve royalty bedeliniz nedir?
Şirketin talep ettiği royalty bedeli bir aylık toplam cironun (KDV hariç) %7’si + KDV’dir. 
Teknoloji (Crm) bedeli aylık 3.000 TL + KDV ‘dir. 

2024 yıl sonuna kadar kaç şube daha açmayı hedefliyorsunuz?
2024 sonunda 200 ofise ulaşmayı hedefliyoruz. Ancak daha da önemlisi, 2025 yılı sonunda 300 ofis sayısına ulaşmayı planlıyoruz. Bunun içi her ay Türkiye’nin farklı illerinde Franchise seminerlerimizi gerçekleştiriyoruz ve yoğun ilgi görüyoruz.  Antalya, Ankara, Bursa, İstanbul, İzmir, Gaziantep, Kocaeli, Samsun, Diyarbakır ve sırası ile diğer illerde de programımız dahilinde devam ediyoruz.

Dijitalleşme konusundaki çalışmalarımız oldukça etkileyici. CRM yazılımı kullanarak iş süreçlerimizi optimize ediyoruz ve dijital sosyal medya üzerinden sponsorlu reklam kampanyaları düzenliyoruz. Ayrıca, Google Adwords reklam çalışmaları ile müşterilere daha fazla ulaşmaya çalışıyoruz. 

Ayrıca REDSTONE, ‘’ Franchising & Markalı Bayilik Fuarının 5 yıllık Ana Sponsoruyuz. Bu yılda BAYİM OLUR MUSUN? Fuarı 17-18-19-20 Ekim 2024 tarihlerinde Yenikapı Avrasya Gösteri& Sanat Merkezinde olacak. Daha önceki 3 yılda olduğu gibi 4. Yılımızda da büyük ilgi göreceğiz ve bu yılda sektör ile ilgilenen tüm davetlileri ilgiyle karşılıyor olacağız. 

Redstone FranchiseFirmaya dair farklı proje alanları var mı, ya da olacak mı?
Kazakistan’da yakın zamanda 40 şubemiz açılacak. Çin pazarında da yer almak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. O pazarda da farklı bir isim ile ilerleyeceğiz. Telif haklarını aldık. Globalde 1000 ofis şube hedefimiz var. 

Hedeflenilen başka pazarlar olacak mı?
Bu dönemde en çok ilgi gören ülkelerdeki projeler için iş birliktelikleri için görüşmelerimizi yapıyoruz. Çok yakında Yunanistan ve Dubai pazarında da merkez şirketlerimiz kuruldu, satışlarına başlayacağız. 

2024 yılsonu ciro hedefi nedir?
Rakamsal olarak telaffuz etmek sektörün akışına göre değişkenlik gösterebilir. Fakat beklentimiz geçen yıl yapılan cironun en az 2 katı üzerinde olmasıdır.

REDSTONE Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...