Sampi, yeni franchisee’ler arıyor…

Haberin tarihi: 16.11.2018 13:11:56

Pidede ilk kez fast-food sistemini kuran Sampi, franchising sistemiyle yeni şubeler açacak. 2019’da şube sayısını 40’a çıkarmayı hedefleyen şirket, girişimcilere uygun yatırım maliyetleri sunuyor.

PİDE zincirleri yeni şubelerle daha fazla noktada karşımıza çıkıyor. Bu alanda öncü marka sayılan Sampi, Türkiye’de ilk kez fast-food sistemi kurarak geniş kitlelere ulaşmayı başardı. Sampi, geleneksel yöntemlerle ürettiği pideleri 
franchise altyapısı sayesinde tüm şubelerine tek bir merkezden gönderiyor. 

FRANCHİSE BEDELİ 50 BİN TL 
Sampi Genel Müdürü Ercan Yılmaz, “Girişimci, yatırımcılara yüksek olmayan yatırım maliyetleriyle, düzenli gelir getiren bir sistem kuruyoruz” diyor. Sampi’nin franchise giriş bedeli 50 bin TL. Bir şube için gerekli olan ortalama işletme sermayesi ise 250-350 bin TL arasında değişiyor. Şirket, girişimcilerden reklam katılım payı almıyor. Sürekli franchise ödemesi ise satış hedefine göre yüzde 4, 5 ya da 6 olabiliyor. Sampi’nin halen 28 şubesi var. Bu rakamın yıl sonuna kadar 40’a çıkarılması hedefleniyor. Türkiye genelinde açılacak şubelerin yanı sıra yurtdışında da şubeler açılması gündemde. Bu doğrultuda Danimarka, Rusya ve Körfez Ülkeleri’nden şubeler açılması hedefleniyor. 

Sampi franchise şartları için tıklayınız...