"SurveyOnTablet" ile müşterinizin sesini dinleyin, karlılığınızı artırın!

Haberin tarihi: 3.12.2019 12:12:23

Dünyadaki perakende teknolojileri ve verimlilik çözümlerini ülkemize getiren "Perakende Doktoru", merkezi Londra'da bulunan ve birçok ülkede hizmet veren gerçek zamanlı müşteri deneyimi çözümü olan SurveyOnTablet'i Türk perakende sektörünün hizmetine sunuyor.

Perakende Doktoru' nun, Türkiye'deki tek yetkili ana dağıtıcısı olduğu "SurveyOnTablet" ile müşteri geri bildirimlerini anlık raporlayarak, perakende sektörünün tüm iş süreçlerinin iyileştirilmesi hedefleniyor.

SurveyOnTablet ile mutlu müşteri garantisi

Bulut üzerinden çalışan ve kiosk, Facebook, web sitesi, kare kod, SMS gibi çoklu sistemleri destekleyen SurveyOnTablet, müşterinin bulunduğu her yerden veri toplamayı mümkün kılıyor. Bu çözümü oldukça ekonomik olarak kurumunuza kazandırabilirsiniz.

Şikâyet ve geri bildirimleri raporlayarak, problemli durumlara anlık müdahale etme imkanı sunan SurveyOnTablet, ister tabletten ister telefondan, kullanımı kolay tek bir çözüm sağlıyor. Hem yazılım hem de donanım olarak kullanıma hazır şekilde ve makul bir fiyata sunulan sistem üzerinden, anket sonrası hiçbir ek çalışma gerekmeden, işlenmiş veriye ulaşılabiliyor.

Perakende sektöründe; restauranttan otelciliğe ,bankacılığa, havayolu şirketlerinden tıbbi merkezlere kadar geniş bir yelpazede kullanım imkânı bulunan SurveyOnTablet, ham verinin ötesine geçerek uzaktan kalite kontrolü yapmanıza ve verimsizlikleri anında tespit ederek karlılığınızı artırmanıza imkân veriyor. 25 dilde hizmet verebilen sistem, bu sayede çok uluslu çalışan ve müşterisi olan kurumlar için de uluslararası bir çözüm sağlıyor.

Müşteri memnuniyet puanını (CSI) ve markanızın algı puanını (NPS) ölçebilen sistem, markanızın geleceğine müşterinizin bakış açısını yansıtmanıza imkan veriyor.

SurveyOnTablet'in müşteri deneyimlerini gerçek zamanlı takip eden yenilikçi teknolojisi, sadece müşterileri dinlemekle kalmıyor, bu sayede yarattığı pozitif etki ile marka itibarını güçlendiriyor. Siz de mutlu müşteriler yaratmak için SurveyOnTablet' i kullanın, yarattığınız değişimi görerek, rekabette avantajlı hale
gelin.

SurveyOnTablet hizmet paketinde neler var:

  • CSI ve NPS skorları ölçümü
  • Donanım ve yazılım (set halinde tablet + güvenli kiosk koruması/stand + bulut anket hizmeti)
  • Gerçek zamanlı geri bildirim
  • Gerçek zamanlı uyarı sistemi (kısa mesaj and eposta)
  • Online and offline veri toplama
  • Veri dışa aktarımı
  • Geniş bir anket soruları kütüphanesi
  • 25'den fazla dile çevrilmiş anket soruları
  • Akıllı telefondan anında kullanıcı bildirimi alabilmek için özel QR kodlarını içeren broşürler
  • Gelişmiş analiz araçları
  • Profesyonel tasarımcılarımız tarafından yapılan isteğe bağlı grafik tasarımları ve marka yerleştirme
  • Paketleme ve nakliye
  • Cihaz ayarı ve konfigürasyonu
  • Teknik destek

 

Perakende Doktoru/Retail Doctor Kimdir?
RetailDoctor

1973 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Selim Taşkın, Pertevniyal Lisesi sonrası Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Taşkın, daha sonra İstanbul Ticaret Üniversitesi İşletme Yüksek Lisansı'na devam etti. ABD ve Londra’da dil eğitimini tamamlayan Taşkın, kariyerine 1993 yılında bilişim teknolojileri alanında başladı. Uzun yıllar bilişim sektöründe yöneticilik yapan Selim Taşkın, 2004 yılında dünyaca ünlü Kenwood markası ile perakende sektörüne adım attı. 5 yıllık süreçte İcra Kurulu Üyeliği’ne kadar yükselen Taşkın, 2009 yılında Ziylan Grup bünyesinde yer alan Flo Mağazacılık’a transfer oldu. Genel Müdür olarak görev aldığı süreçte yeniden yapılanma ve kurumsallaşma çalışmaları ile beraber verimli büyüme süreçlerini başarı ile gerçekleştirdi. 2011 yılında sağlık sektöründe Genel Müdür olarak çalışmalarına devam etti. 2012 yılında Arow Mağazacılık’tan gelen teklif üzerine CEO, İcra Kurulu Başkanı olarak görev aldı .Arow'un dönüşüm ve verimlilik süreçlerini yönetti. 2015 itibari ile Chakra Mağazacılık A.Ş.'de (Chakra, Jua ve Towello markaları) Genel Müdür olarak görev yaptı. Kurumun verimli perakende sistematiğini geliştirdi ve yeniden yapılandırılıp dünya markası olma yolculuğunun altyapısını inşaa etti. 2016 Kasım ayı itibari ile Perakende Doktoru (Retail Doctor) ünvânı ile dünyadaki perakende teknolojileri ile verimlilik çözümlerini ülkemiz perakende sektörüne sunmaktadır .
+90 545 554 4435
[email protected]