The Shirret Bayim Olur musun Fuarında Yatırımcılarını Bekliyor!

Haberin tarihi: 28.11.2020 16:11:09

Kuruluş fikri, Arge çalışmaları ve piyasa gözlem süreci 2017 yılından itibaren gelişip, günümüze uzanan şirketimiz; kolye, bileklik, yüzük, küpe ve piercing çeşitleri, çanta, cüzdan, toka ve saç aksesuarları, anahtarlık, fular, şal, bere, eldiven, kemer, uyku aksesuarları ve daha birçok aksesuar çeşidinin üretimini ve ithalatını yapmaktadır.

The Shirret Accessories modayı yakından takip eden geniş kadrosu ile yerli ve ithal ettiği ürünleri, insan sağlığına uygun araştırmalardan geçirdikten sonra değerli müşterilerimizin beğenisine sunmaktadır. 70.000 den fazla geniş ve çeşitli ürün yelpazesi ile her yaştan ve her zevkten kişiyi bir araya getirmektedir.
Kadın takı modasına yön vermenin yanı sıra, markamız bünyesinde yer alan Shirret Kids ile çocuklarınızın tüm ihtiyaçlarına hitap ediyor, Shirret Man ile erkek müşteri kitlemizin takı aksesuarlarında aradıklarını bulmalarını sağlıyoruz.
Şirketimiz kurulduğu günden bu yana güler yüzlü hizmeti, dinamik kadrosu, kaliteye verdiği önem, en güncel ürün çeşitleri ve koşulsuz %100 müşteri memnuniyeti politikası ile çok kısa sürede toptan ve perakende sektöründe tanınmış, adından sıkça söz ettiren, aranan ve tercih edilen bir marka olmayı başarmıştır.

Bu ilkeler doğrultusunda başlıca hedefimiz;
Takı & Aksesuar sektöründe eksik olan noktaları en iyi şekilde tamamlayıp, müşterilerimizin bütçelerine ve zevklerine geniş bir yelpaze ile hitap edebilmek, kaliteyi uygun fiyat ile buluşturarak müşterilerimize ulaştırmaktır.
Günümüzün zorlu şartlarında iş ortaklarımız için; hiçbir riske girmeden yapacakları yatırımın ve emeğin karşılığını almak ve geleceğe umutla bakmak konusunda Shirret sihirli bir kelime olacaktır. 

MİSYONUMUZ; karlılığı tescil edilmiş olan iş konumuzun bütün detaylarını iş ortaklarımızla paylaşmaktır.
Bu doğrultuda 2021 yılı için kısa vadede 20 yeni franchise, orta ve uzun vadede ise yurt içi / yurt dışı iş ortaklarımızla toplamda 100 franchise hedefine ulaşacağız.

The Shirret Accessories Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...