Tudors Franchise ile 2023 yılına kadar 500 mağaza açmayı hedefliyor

Haberin tarihi: 6.05.2019 16:05:05

Aktivitelerini 1998’de başlattıktan kısa süre sonra kuruluş yeri İstanbul’da büyümeye devam ederken Türkiye’nin geneline genişleyerek perakende sektörünün önemli öncülerinden biri haline gelen Tudors, Türkiye ve operasyon gördüğü diğer ülkelerde gömlek pazarının liderliğine doğru ilerlemeye devam ediyor.  

Son yıllardaki yerel başarısının yanında uluslararası alanda da kendini gösteren Tudors, Türkiye’de 176, diğer 13 ülkede de 45 mağaza sayısı ile toplam 221 noktada operasyon görmeye devam ediyor. Tudors Gömlek Krallığın bayrağı, başlıca Sırbistan, Makedonya, Hırvatistan, Bulgaristan, Kıbrıs, Macaristan, Pakistan, Kosova, Karadağ, İran, Irak, Bosna ve Lübnan ülkelerinde dalgalanıyor. 

Kalite ve düşük fiyat politikasıyla öne çıkan Tudors, müşterilerinin yanı sıra, yurt dışında franchise ile ilgilenen girişimcilerin de yoğun ilgisini çekiyor. Fas, Kazakistan, Almanya, İtalya ve Kanada gibi pek çok önemli ülkeye adımını atmaya hazırlanan Tudors, 2023 yılına kadar yurtiçinde ve yurtdışında toplam 500 mağaza açmayı hedefliyor.

Tudors Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...