Türkiye’nin en büyük ve en güvenilir franchise portalı ile markanızı zirveye taşıyın..

Haberin tarihi: 17.06.2019 11:06:14

Markaların görünürlüğünü binlerce kat arttıran ve yatırımcının franchise veren markalara ulaşmasını sağlayan, dev franchise platformu Bayim Olur musun veri tabanında kayıtlı 30 bin aktif yatırımcı üyesi ve sürekli yenilenen portföyü ile hizmet vermeye devam ediyor… Çok sayıda markayı bir araya getirerek yapılacak kârlı anlaşmalara öncü olan www.bayimolurmusun.com.tr markaların büyüme yolculuklarında önemli bir basamak olmaya devam ediyor. Türkiye’deki farklı sektörlerin öncü markalarından bayilik ve franchise vermek isteyen firmaları yatırımcılar ve diğer firmalarla buluşturmasıyla ülkedeki en işlevsel adres olan portal markaların bilinirliklerini attırmasında ve tanınmasında büyük rol oynuyor.

Türk markalarına franchise sektörünün kapılarını açarak büyümesini sağlayan, bilgi kirliliğinin önüne geçerek yatırımcının en doğru bilgeye ulaşmasını sağlayan web portalımızı kullanarak, firmamız ve hizmetlerimiz hakkında bilgi edinebilirsiniz, düzenlediğimiz Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı için detaylı bilgiye ulaşabilir bizimle iletişime geçebilirsiniz. Portalımızda oluşturduğumuz menüler ile istediğiniz bilgiye kolayca ulaşabilir zamanınızdan kazanabilirsiniz.

Franchise Ara menüsü ile yatırımcı, franchise veren markalara ve franchise şartlarına ulaşır. Bütçe aralığını seçerek istediği il ve kategoride firmaların franchise koşullarını ve fırsatlarını inceleyebilir.

Tedarikçi & Hizmet Ara menüsü ile, markalara tedarik ve hizmet sağlayıcı tüm tedarikçileri burada bir araya getiriyoruz. Bu menü yardımı ile firmaları araştırıp karşılaştırabilir size uygun firmayı belirleyip, yetkilisine online’dan mesaj gönderebilir, özel fiyat teklifi alıp teklifleri karşılaştırıp seçebilirsiniz.

Lokasyon Ara menüsü ile, markaların kârlı ve doğru bir yatırımı için lokasyon tercihi önemli bir faktör.. Franchise sektöründe uzun yıllara dayanan tecrübelerimizle bölgesel ekonomik değerlendirmeler, geleceğe yönelik lokasyon trendleri ve pazar araştırmalarını içeren kapsamlı hizmetleri görme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Franchise Ver menüsü ile, Bayim Olur musun’da franchise verebilmek için öncelikle sisteme kayıt olmanız gerekmektedir. Bayim Olur musun’da franchise ilanlarınızı çıkarak veri tabanımızda kayıtlı on binlerce yatırımcıya ulaşabilirsiniz.

Haberler menüsü ile, markalar güncel haberleri ile yer alarak görünürlüklerini attırabilirler.

Fuar menüsü ile, Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı ile ilgili bilgiye ulaşabilir, görsel ve videolar ile fuarı görebilme imkanına sahip olabilirsiniz. Fuara katılmak için menüdeki Katılımcı formu kısmını doldurabilir ya da iletişim numaralarımızdan bizimle irtibata geçebilirsiniz.

İletişim menüsü ile, bizleri genel numara ve mail adresimizden ulaşabilir ya da ilgilenmek istediğiniz bölümle ilgili yetkili kişi ile irtibata geçebilirsiniz.

Çok daha fazlası www.bayimolurmun.com.tr ‘de sizi bekliyor…
yepyeni görünümü ve teknolojik altyapısı,
Güncel trendlere uygun, daha zengin içerik ve görseller,
Franchise sektöründen haberler, yeni ticari fikirler, sektöre ışık tutan makaleler…
Mobil cihazlarla tam uyumlu , sürekli  yenilenen portföy!
Kendi işini kurmak isteyen girişimciler ve yatırımcılar için  güçlü bir network alanı.
Yatırımınız için en doğru franchise fırsatları burada…

Siz de hemen  üye olun,
Bütçematik ile tanışın, aradığınız  fırsatı hemen bulup, yüzlerce kurumsal markanın bayilik fırsatları arasından size en uygun olanına kolayca başvurun! 

İsterseniz kendi markanızı yaratmak için ürün ve hizmet üreten tedarikçilere ulaşabilir, lokasyon arama motorunu kullanarak bölgenizde ki; çarşı mağaza, cadde dükkan ve AVM’lerdeki uygun lokasyonları görüntüleyip kendi işletmenizin ve markanızın sahibi olabilirsiniz!

Şimdi franchise verme zamanı!
Kurumsal üye  Olun, Markanıza özel profil sayfasını oluşturun, ve Kazanmaya başlayın!
Aylık Ortalama 1 Milyon tıklama ile, Güncel bayilik şartlarının paylaşıldığı, bayilik vermek ve markalara tedarikçi olarak iş birlikleri yapabilmek için, hızlı aksiyon alabileceğiniz,  Türkiye’de ki tek platform! 

Franchise ve bayilik vermek isteyen markalar için en doğru vitrin! Logonuz, bilgilendirme yazınız, bayilik şartlarınız ve görsellerinizle yatırımcılara markanızı gösterin. Başvuru aldığınızda hemen haberdar olup iletişime geçin!

Türkiye’nin en büyük markaları ,dünya markalarının Master Franchiseları  onlarca dev marka yıllardır Bayim Olur musun Web portalı ile kazanıyor!

Bayim Olur musun web portalı, Güncel bayilik şartlarının yayınlandığı, bayilik vermek ve markalara tedarikçi olarak işbirlikleri yapabilmek için, hızlı aksiyon alabileceğiniz,  en güncel ve doğru platformdur.

Portaldaki reklam alanlarını kullanarak öne çıkabilir ve yatırımcıların dikkatini çekebilirsiniz.

Küçük bütçelerle, hedef kitlenize ulaşmak için bulunmaz fırsat !

Yatırımcının en güvendiği platform !

Türkiye’nin bayilik ve franchising portalına hemen gir kazanmaya başla !

Fırsatlar bir tık uzağınızda www.bayimolurmusun.com.tr ile markanızı zirveye taşıyın..

Detaylı bilgi, reklam ve  iletişim için; Erol Şişman / [email protected] / 0212 346 26 26