Ünlü Gurmelerin Lezzet Rehberinde yer alan Blum Coffee House Franchise veriyor.

Haberin tarihi: 31.05.2019 17:05:03

Ünlü Gurmelerin Lezzet rehberinde yer alan, Keyifli, Doğal , Lezzetli yiyecek ve içecekleriyle BLUM COFFEE HOUSE yoğun Franchise taleplerine cevap verebilmek için hazırlıklarını tamamladı..

Nitelikli kahveler ile doğal, katkısız ve organik lezzetleri bir arada sunan, yaratıcı tasarımı, gurme lezzetleri ve farklı felsefesi ile kendine özgü bir mekan olan Blum Coffee House, Akaretler, İstanbul'da 2016 yılı Aralık ayında açıldı.

Blum Coffee House, iki buçuk sene içinde, Foursquare, Zomato vb. uygulamalarda İstanbul'daki en iyi kahveciler arasında yer almayı başardı. Ayrıca Vedat Milör’ün de favorilerinden olan Blum, Vedat Milör Lezzet Rehberi’nde hem tatlıcı hem de kahveci olarak yer almaktadır. 

Marka tescilinin yanısıra mimarı tasarım patenti de bulunan Blum Coffee House, farklı ve sıradışı atmosferinde konforlu bir şekilde kahvenizi yudumlayacağınız, salıncaklı köşesinde çocukluğunuza döneceğiniz bir mekan.  

Misyonumuz, kahveseverlerin bir araya gelerek nitelikli kahvenin tadını çıkardığı, kendileri evlerinde hissettiği sıcak ve huzurlu  bir ortam yaratmak. Kahveye olan tutkumuz ve misafirlerimizin mutluluğu en büyük itici gücümüzdür.   Franchise sistemi ile Blum kalitesi ve farklılığını daha çok kahvesevere ulaştırmak isteyen Blum, 2019 yılında doğru işbirlikleriyle 10 şube açmayı hedefliyor.

'Blum your day/ Gününüzü çiçeklendirin' sloganı ile öne çıkan Blum Coffee House, fair-trade ve nitelikli kahve çekirdeklerinden yapılan her fincan kahveyi en yüksek standartlarda üçüncü nesil yöntemlerle sunmaktadır.  Espresso bazlı içeceklerden, yeni nesil demleme yöntemlerine (V60, Chemex, Aerospress, Syphon ve Cold Brew) ve Blum imzalı spesyallere kadar geniş bir kahve menüsünün yanısıra nitelikli çaylar, smoothie ve milkshake gibi ürünleri içeren bir içecek menüsü bulunmaktadır. Espresso bazlı içecekler için single origin kahve çekirdekleri kullanılırken, sütlü içecekler için Blum’a özel bir blend kullanılmaktadır. Gerek demleme gerekse espresso bazlı içecekler için organik kahve çekirdekleri alternatifleri de mevcut.

Blum'a özel imza içeceklerden ‘Blum Keçi Boynuzlu Latte’ dünyada ve Türkiye’de bir ilk olarak Blum tarafından geliştirilmiş bir kahve olup , TPE nezdinde patent süreci devam etmektedir.Hem sağlığa son derece faydalı olan keçi boynuzunu hem de kahve keyfini birleştiren ‘Blum Keçi Boynuzlu Latte’nin yanısıra menüye bahar aylarında giren Pistacchino-Antep Fıstıklı Capuccino yine ülkemizde bir ilk olup, misafirlerin favorileri arasına girmiş bulunuyor. 

Nitelikli kahve sunan butik bir kahveci olmasının yanısıra Blum’da kendi reçeleri ile  ürettikleri, lezzetli olduğu kadar da sağlıklı yiyecekler sunuyor. Misafirlerinin iyi kahve içmeleri kadar sağlıklı ve katkısız gıdalar tüketmeleri de bir o kadar önemli. 
Rafine şekersiz, glutensiz ve vegan beslenenler için alternatif ürünler var.   Pasta, kek ve diğer gıdalarda kullandıkları tüm malzemelerin doğal, sağlıklı ve mümkün olduğunca  organik olmasına özen gösteriyorlar.  Glutensiz ve şekersiz bir beslenme tercih edenlerin gözdesi badem unundan yapılan ve hurma ile tatlandırılan "Yabanmersinli Çikolatalı Kek". Blum’un spesyallerinden glutensiz ‘Zümrüd-ü Anka-Antep fıstıklı ve bademli kek’ ile ‘Limonlu Ricottalı Kek’ de kafenin özgün lezzetlerinden. Mevsim sebzelerinden yapılan glutensiz kiş, atabuğdayı unundan yapılan lorlu pestolu ev poğaçası ile gurme sandviç, salata  ve kruvasanlar Blum’u farklı kılan leziz atıştırmalıklardan bazıları. 

Organik kahve çekirdekleri, çikolata, çay ve kurabiye çeşitleri, vegan, organik ve sağlıklı çiftlik ürünleri, ayrıca farklı tasarımı ile öne çıkan kahve kupaları, vb. hediyelikler Blum’un raflarında satışa sunulan nadide ürünlerden.

En önemlisi Blum’un bir sosyal sorumluluk projesi var. Herşeyin başı eğitim düşüncesiyle yola çıkan ve eğitime katkı sağlamak amacıyla, aylık hasılatının bir bölümüyle ihtiyaç sahibi köy okullarına kitap gönderiyor. Bu şekilde köylerdeki çocuklara kütüphaneler kuruluyor.
Kahveye olan tutkularının, toplumla birlikte büyüyeceğine ve mükemmel sonuçlar doğuracağına İnanan Marka yetkilisi Müge Cergel,

Yoğun Franchise Talepleri aldıklarını,artık tüm hazırlıklarımızı tamamladıklarını, İşi sahiplenecek, emek verecek İşbirlikleri ve yeni ortaklıklarla hem Blum Coffee House hem de bu sosyal sorumluluk projelerinde çok daha geniş kitlelere ulaşmaktan mutluluk duyacaklarını iletti.

Blum Coffee House Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...