Veli Usta, 2019'da Franchise Atağına Kalkıyor

Haberin tarihi: 10.06.2019 17:06:06

40 yılı aşkın süredir İzmir ve Ege'de dondurma ve tatlılarıyla lezzet şöleni yaşatan Veli Usta, franchising sistemiyle Anadolu’da da büyümesini sürdürüyor.

Şu anda toplam 20 şubeyle hizmet verdiklerini belirten Veli Usta Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Onur Can Yüce, yeni franchise görüşmelerini de sürdürdüklerini ve İstanbul Ankara gibi büyük şehirlerde de hizmet vereceklerini dile getirdi.

Veli Usta markasıyla franchise yatırımcılarının ilgisini gördüklerini kaydeden Yüce, “Yatırım maliyetlerimiz 50-70 metrekarelik bir mağaza için 160 - 180 bin TL aralığında. Şube bulunduğu lokasyona göre 12 ila 16 ay içinde kendi yatırım bedelini amorti edebiliyor. Bir süre önce Kayseri'de açtığımız şubemiz çok büyük ilgi gördü. Özellikle yaz ayları nedeniyle dondurma tüketimi de arttı. Kayseri şubesi bu yatırım rakamını 5 ay içinde amorti etme yolunda ilerliyor”

HER ŞUBEDE AYNI LEZZET
Tüm ürünlerin hammaddelerinin tek merkezden şubelere gönderildiğini ve ürünlerin şubelerde pişirildiği bilgisini veren Onur Can Yüce böylelikle her şubede aynı kalitede ve lezzetteki ürünleri müşterilerle buluşturduklarını söyledi.

YENİ ÜRÜNLER GELİŞTİRİYORUZ
Sürekli olarak yeni ürün ve lezzet arayışında olduklarını ve Arge'ye de özel önem verdiklerini vurgulayan Yüce, “Bizim için doğallık, lezzet ve hijyen ön planda. Gerçek dondurma lezzetini elde etmek için Toroslardan, Burdur ve Söke bölgesinden elde ettiğimiz salepleri kullanıyoruz. Salepleri kaynatıp kurutuyor; sonra da taş değirmende öğüterek dondurma yapımında kullanıyoruz. Son olarak geliştirdiğimiz “Türk İşi Kesme Dondurma” ise ilgi görüyor. Çatal bıçakla kesip yenilen bu dondurma sağlıklı ve lezzetli bir tatlı alternatifi olarak tercih ediliyor.

Şubelerimizde San Sebastian cheese ake, çikolatalı ve kestaneli bomba, waffle ve pasta ve sütlü tatlı çeşitlerimiz de beğenerek tüketiliyor” diye konuştu.

Gıda sektöründe ulusal marka olma hedefinde emin adımlarla yürüdüklerini vurgulayan Veli Usta Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Onur Can Yüce, 2019 sonuna kadar 30 şubeye ulaşmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.