Waffle Planet Franchise ile gezegenler arası tatlı bir yolculuk

Haberin tarihi: 4.07.2019 17:07:00

Modern tasarımı ve kendine özgü konseptiyle misafirlerini gezegenler arasında tatlı bir yolculuğa çıkartan Waffle Planet, yeni açılacak olan şubeleriyle lezzet noktalarını genişletmeyi sürdürüyor.

Geleneksel reçeteleri kendi üretim tesislerinde modern şekilde yeniden yorumlayarak oluşturdukları birbirinden lezzetli waffle çeşitlerini Belçika, Sırbistan, Umman ve Ekvator’ dan sonra Türkiye’ de waffle sevenler ile buluşturuyor. Tamamı özel olarak geliştirilmiş çikolatalar ve waffle hamuru ile sektördeki diğer markalardan farklılık gösteren Waffle Planet; kalite, servis ve kusursuz hizmet anlayışıyla koşulsuz müşteri memnuniyetini hedefliyor. 

Menülerinde gezegenlerin isimleri ve özelliklerine göre hazırlanmış birbirinden lezzetli waffle çeşitlerinin yanı sıra, taptaze yeşillikler ile servis edilen serpme kahvaltılar, kahvaltıda son moda olan pancakeler, sıcak ve soğuk içecekler, vitamin bar, orijinal gelato çeşitleri yer alıyor. Belçika’da başlayan lezzet yolculuğuna franchise sistemi ile tüm Türkiye’de devam edecek olan Waffle Planet, yatırımcısından 25 bin TL tutarındaki franchise giriş ücretini 2019 yılı sonuna kadar almıyor. 2019 yılı sonunda 5 tanesi merkez şube olmak üzere toplamda 15 adet yeni şube açmayı hedefliyor. 
 

Waffle Planet Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...