Waffle Works Franchise Fırsatı - "Gerçek çikolata tutkunlarının vazgeçemediği lezzet!"

Haberin tarihi: 2.08.2023 16:08:45

Waffle Works Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Kovada Pilav Üstü franchise bayilik başvur

1999 yılında Belçika’da kurulan Waffle Works olarak, ilk defa 2015 yılında Belçika’nın eşsiz waffle tariflerini Türkiye ile tanıştırmak için İstanbul’da hizmet vermeye başladık.

Waffle Works FranchiseKullandığımız özel reçete hamur ve %100 gerçek Belçika çikolatalarının en taze meyvelerle uyumuyla birlikte lezzet konusunda rakipsiz bir markayız. Ayrıca kurumsal kimlik konusunda ulusal bir marka olan Waffle Works olarak, alışılagelmiş diğer tüm waffle konseptlerinin dışında, Türkiye’nin pek çok şehrinde ve yurtdışında 5 farklı ülkede, şubelerimiz ile hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Markanıza uygun Franchise/Bayi aday profili nasıl olmalıdır?

Waffle Works markası olarak markamıza uygun bir Franchise/Bayi adayından beklediğimiz ilk şey marka değerlerimize, vizyonumuza ve misyonumuza uygun, bizimle ortak bir amaç yönünde yürüyebilecek bir yatırımcı olmasıdır.
Ortak paydada buluşabildiğimiz adayımız için diğer beklentilerimizin arasında ise iş ve ekip yönetme deneyimi, mağazacılık, gıda ve hizmet sektörlerine dair bilgi birikimi, sorun çözme becerisi, müşteri ve çalışan memnuniyetini gözetmesi ve bizimle birlikte büyüyebilecek vizyoner bir yapısı olmasıdır. 

Waffle Works FranchiseMarkanızı, Franchise yatırımcısı neden Sizi tercih etmeli? Markanızın öne çıkan sağladığı faydalar nelerdir kısaca anlatabilir misiniz?

Bir Franchise yatırımcısının TENT bünyesi altındaki Waffle Works markamıza yatırım yapmayı tercih etmesinin en önemli nedenlerinden biri markanın hali hazırda var olan müşteri portföyü ve marka bilinirliğidir.

Bir diğer önemli nokta ise Waffle Works markası kendimize ait depolarımızın olması ve Türkiye’nin her yerine 7/24 kesintisiz olarak ürün sağlayabildiğimiz tedarik zincirimiz olmasıdır.

Son olarak Tor Holding çatısı altındaki TENT bünyesinde bulunmanın bir artısı olarak lojistikten gıdaya, tekstilden elektronik aletlere kadar ihtiyaç duyulan pek çok konunun kısa sürede ve uygun maliyetlerle çözülmesi de bir yatırımcı için büyük bir artıdır. 


Waffle Works FranchiseKaç şubeniz var? Bu şubelerin ne kadarı markanıza ait, ne kadarı franchise?

24 şubemiz var, 2 şube markamıza ait.

Karlılık oranınız ortalama olarak brüt ve net olmak üzere % kaçtır?

Karlılık oranımız brüt %200, net %100.

Kost maliyetiniz ortalama % kaçtır?

Waffle Works  kost maliyeti %34'dür.

Franchise (isim hakkı)  bedeli ne kadar alıyorsunuz?

Waffle Works franchise bedeli ₺250.000 + KDV'dir.

Franchise sözleşmenizin süresi ne kadar?

Waffle Works franchise sözleşmesinin süresi 10 yıldır.

Şube inşaatı anahtar teslim Siz mi yapıyorsunuz? Yoksa Franchise kendi yaptırabiliyor mu?  İnşaat m2 maliyetiniz nedir?  Demirbaş ve ekipmanlar dahil  anahtar teslimi için yaklaşık olarak ne kadar bir yatırım bütçesi gerekmektedir?

Anahtar teslim biz yapıyoruz. İnşaat, demirbaş ve ekipmanlar dahil anahtar teslim 100 m2 mağaza için ortalama ₺1.500.000'dir.

Royality yani cirodan her ay ne kadar pay alıyorsunuz?

Waffle Works olarak royalityden pay almıyoruz.

Reklam katılım bedeli alıyor musunuz?

Waffle Works olarak reklam katılım bedeli almıyoruz.

Lokasyon desteği veriyor musunuz? Bunun için bir bedel alıyor musunuz? Lokasyon belirleme amaçlı yeni nesil uygulama ve hizmetlerden faydalanıyor musunuz?

Evet, lokasyon desteği sunuyoruz ve bu hizmeti ücretsiz olarak sağlıyoruz. Lokasyon belirleme amacıyla yeni nesil uygulama ve hizmetlerden faydalanıyoruz. Gerekli tüm argümanları kullanıp fizibilite çalışmalarını yaparak sonuçları bayi adayına sunuyor ve bu bağlamda profesyonel bir şekilde destek veriyoruz.

Waffle Works FranchiseMarkanızın şimdiden sonra yurt içi lokasyon önceliğiniz nereler? Yurt dışı açılım planlarınızı bizim ile paylaşabilir misiniz?

Yurt içindeki lokasyon önceliklerimizde öncelikli olarak İstanbul ve Marmara Bölgesi'nde yoğunlaşıyoruz ve ardından tüm Türkiye'yi bölge bölge hedefliyoruz. Bu genişleme planlarını yürütürken, aynı zamanda yurt dışında masterfranchise modeliyle büyümeyi hedefliyoruz.

Açılacak şube minumum kaç m2 olmalıdır? Ayrıca;  kaç çeşit konseptiniz var?

Şube açılışı için minimum gereken alan 100 metrekare olmalıdır. Ayrıca, şu anda mevcut olan 2 farklı konseptimiz bulunmaktadır.

Açılacak şubede asgari kaç personel olmalı Sizce?

Açılacak şubede en az 4 ila 7 arası personel bulunması uygun olacaktır. Bu sayı, şubenin büyüklüğü ve müşteri talepleri gibi faktörlere bağlı olarak değişebilir. Ancak genel olarak, verimli bir işleyiş ve kaliteli hizmet sunumu için bu aralıkta personel sayısının olmasını öneriyoruz.

İnsan kaynakları havuzunuz var mı? Böyle bir çözüm ortağı ile çalışıyor musunuz? 

Waffle Works markası olarak çatısı altında bulunduğumuz TENT, bir Tor Holding kuruluşudur. Bu nedenle Tor Holding kapsamında var olan insan kaynakları havuzumuzdan yararlanmaktadır. Bu havuz içerisinde ihtiyaç duyulan tüm alanlarda, var olan tüm adaylar Waffle Works bünyesine dahil edilebilir. 

Waffle Works FranchiseFranchise bayilerinize, personel eğitimleri ile ilgili, marka olarak ne gibi destekler veriyor sununuz?

İşletmelerimizde işletme müdürlerimize marka eğitimi, şirket kuralları, işletme kültürü ile ilgili tüm eğitimlerimiz verilmektedir. Bu sürecin sonunda işletme müdürlerimizin yeterlilikleri değerlendiriliyor ve belgelendiriliyor.

Sistem ve yazılım alt yapınız nasıl? Ne tür hizmetler sunuyorsunuz yatırımcılara?

Sipariş yönetimi, faturalama, stok yazılımlarını kuruyoruz/çözüm ortağı ile sağlıyoruz.

Çağrı merkeziniz var mı?

Waffle Works markasının bağlı bulunduğu gıda işletmesi markası TENT'in bünyesinde bulunduğu Tor Holding bünyesinde çağrı merkezi bulunuyor.

Tedarikçilerinizi denetletiyor musunuz?

Evet, düzenli aralıklarla tedarikçilerimizi denetliyoruz ve sürekli olarak iş birliği yaptığımız tedarikçilerimizin kalite standartlarına uymalarını sağlamak için aktif bir şekilde çalışıyoruz.

Marka pazarlama ve PR stratejileriniz doğrultusunda, marka yüzünüz var mı? Sosyal medya yönetiminiz ve reklam çalışmalarınız hakkında bilgi verebilir misiniz?

Markamızın sosyal medya yönetimi ve reklam faaliyetleri, Tor Holding bünyesinde faaliyet gösteren Orange World Media ajansı tarafından gerçekleştirilmektedir. Orange World Media, hem geleneksel hem de dijital reklam alanında çalışmalarını sürdüren bir ajans olarak tüm marka, pazarlama, halkla ilişkiler, sosyal medya, basılı ve dijital reklam süreçlerini yönetmektedir.
 

Waffle Works Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Kovada Pilav Üstü franchise bayilik başvur