Yatırımcı adayları, CarrefourSA franchise market konseptini çok başarılı buldu...

Haberin tarihi: 14.12.2021 16:12:33

2021 Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarında yatırımcı adaylarının en çok ilgisini çeken markalar arasında yer alan Carrefoursa başarılı bir fuar daha geçirdi... Yatırımcılar, Carrefoursa franchise market konseptini çok başarılı bulurken, Carrefoursa gibi köklü bir markanın şemsiyesi altında kendi işlerini kurabilmenin heyecanını fuara taşıdılar.

CarrefourSA Bayilik sistemiyle bir yılda 60 yeni bayi sayısına ulaştı.

CarrefourSA İcra Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Bulut Batum, "Bayilik sistemiyle küçük esnafımızı sürdürülebilir gelişime sahip olan CarrefourSA’nın marketler zincirine dahil ediyoruz. Edirne’den Ardahan’a, Türkiye’nin dört bir yanından bayilik başvurusu alıyoruz ve bunların her birini değerlendirmeye çalışıyoruz" dedi.
 


CarrefourSA Heybeliada Mini Mağaza Müdürü Nükhet Nursen Kaptan "Ticari,Lojistik ve alt yapı anlamında sürekli destek oldular ve bu süreci benim için çok kolay bir hale getirdiler. Ürün yelpazesi geniş olduğu için yeni müşterileri ulaşmamız, kampanyaları sayesinde müşterilerimizi mağazamıza getirmemiz çok daha kolay oldu." dedi.

CarrefourSA Franchise/bayilik başvuru

CarrefourSA Franchise başvurmak için tıklayınız...

CarrefourSA Franchise/bayilik başvuru