Yatırımcıya Özsüt'ten Cazip Franchise Fırsatı...

Haberin tarihi: 25.11.2019 14:11:41

Piyasa koşullarını dikkate alarak girişimcilere kolaylık sağlayan Özsüt, sunduğu cazip franchise fırsatlarıyla, lokasyon seçiminden verimli operasyon yönetimine kadar tüm konularda yatırımcılara destek oluyor. Yatırımcılar indirimli franchise bedeli ile girişimlerini başlatmanın yanında, sektöründe “En İtibarlı Marka” seçilen Özsüt’ün prestij ve bilinirliğinden de yararlanma fırsatı yakalıyor.

Özsüt’ün 1938 yılında İzmir Kemeraltı’nda başlattığı tatlı serüveni, bugün 45 ilde 155’in üzerinde mağazası, üç bine yakın çalışanı ve on binlerce misafiriyle sürüyor. STP Gıda altında bayilik sistemiyle faaliyetlerini büyüten Özsüt, geleneksel tatları yurt dışında ki mağazalarına da taşıyor. Bu doğrultuda, Azerbaycan’da bulunan mağazanın yanı sıra, başkent Bakü’de iki mağaza daha açıldı. Özsüt’ün ürün gamı içerisinde pasta, sütlü ve şerbetli tatlılar, unlu mamuller, dondurma, kaymak, çikolata, kahve, Türk ve dünya mutfağından özel lezzetler yer alıyor.

Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, franchise arayışında olan yatırımcılara yönelik olarak çok cazip fiyatlar sunuyor. 1990’ların başından itibaren Türkiye’de franchise sistemini en iyi uygulayan markalardan biri olan Özsüt, yatırımcılara sunduğu maliyet avantajlarıyla da dikkat çekiyor.

Zorlu piyasa koşullarını dikkate alarak yatırımcılara büyük destek sağlayan Özsüt, bu doğrultuda, 2019 yılında geçerli olmak üzere, franchise bedelini 250.000 TL’ye indirdi. Bu indirim ile girişimcilere önemli bir avantaj sağlamanın yanı sıra marka, yatırımcıların sektöründe “Türkiye’nin En İtibarlı Markası” seçilen Özsüt’in marka prestiji ve bilinirliğinden de yararlanmalarına olanak tanıyor.

Yatırımın geri dönüşü 2 yıl 
1991 yılına kadar yalnızca İzmir Kemeraltı’ndaki mağazasıyla hizmet veren Özsüt, 90’lı yılların ortasından itibaren ise yurt içine açılma kararı aldı ve büyüme stratejisinin bir parçası olarak franchise sistemini uygulamaya başladı. 
Bugün franchise yapısına bakıldığında yatırımcılar için çok cazip fırsatlar sunan marka, lokasyon seçiminden verimli operasyon yönetimine kadar tüm konularda yatırımcılara destek oluyor. Özsüt, yatırımın geri dönüş süresini birçok mağazasında iki yıla kadar indirmeyi başardı. Bugün 4’ü Azerbaycan’da olmak üzere 155 şubesiyle misafirlerini ağırlıyor. 
2020 yılında da, Özsüt’ün 80 yıllık kurum kültürünü benimseyen franchise’larla istikrarlı büyümesini sürdürmeyi planlayan Özsüt, İstanbul, Ankara, Bursa, İzmit, Gaziantep gibi illerde yaklaşık 25 şube daha açmayı planlıyor. 

 

Özsüt Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...