Yeni Nesil Lokma Franchise/Bayilik sahibi nasıl olurum?

Haberin tarihi: 11.07.2019 15:07:50

Lokma ve çikolatanın buluşması yeni bir tatlı akımına dönüştü. O şerbetli tatlı kabuğundan çıktı, içini dışını çikolatayla doldurdu. Artık insanlar onu tadabilmek için uzun kuyruklara giriyor. 

Geleneksel tatlımız lokma artık eskisi gibi değil. Yağda kızartılan, üstüne bolca şerbet dökülen efsane tatlımız çikolatayla buluştu.  Yeni Nesil Lokma Dükkanları 2019 yılının en popüler iş fikirlerinden birisi oluyor. Yeni nesil lokmacılar farklı içeriğiyle bir çok tüketici tarafından beğenilir hale geldi.

Sayıları her geçen gün artan lokmacı dükkânları satış rekorları kırarken, bayilik için teklif yağmuruna tutuluyorlar, İstanbul dışında Ankara, Eskişehir, Bodrum, İzmit, Sakarya, Gaziantep ve Antalya gibi farklı yerlerde de şubeler açan yeni nesil lokmacılar, büyük kentlerin yanı sıra yurt dışına açılmak için de gün sayıyor.

Lokma Dükkanı Ne Kadar Kazandırıyor ?
Lokma dükkanları yeni açıldığı için bir çoğu gelirlerinin ne kadar olduğunu sır gibi saklıyor. Yapılan bazı açıklamalara göre ise bir lokma dükkanı popüleriterine göre ayda 80 bin ile 200 bin lira arasında para kazandırabiliyor. Örnek olarak sade lokma sunumu 8 TL ve ilave çikolatalar ile birlikte menü fiyatı 16 lirayı buluyor. Bazı menüler seçimlere göre 12 lira bazıları ise 20 lirayı bulabiliyor. Günde 150 müşteriye sunum yapan bir lokmacı ortalama müşteri başına 20 lira kazanıyor. Bu da günlük 3000 lira anlamına geliyor. Aylık olarak ise 90 bin lira kazanç yapıyor.

Ortalama maliyetlere göre 90 bin liranın içinden malzeme masrafları, personel masrafları, kira giderleri ve reklam harcamaları gibi giderler bulunuyor. Bunlarda değişkenlik göstersede 90 bin lira kazanan bir işletme sahibi ayda hemen hemen 30 bin lira net para kazanabiliyor.

Bayilik/Franchise Veren Lokma Markaları

Lokkalata Lokma Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Game Of Lokma Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Lokmanya Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Bee Loqma Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Lokmamma Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Lokmacho Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Lokmachi Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...