Yenilikçi Türk Markası Starks Coffee Franchise ile Büyüme Yolunda

Haberin tarihi: 26.07.2024 11:07:30

Starks Coffee Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Starks Coffee franchise bayilik başvur

Misafirlerine en iyi kahve deneyimini sunma misyonuyla 2016 yılında kurulan Starks Coffee'nin hedefi 2025 yılı sonuna kadar İstanbul ve Ankara başta olmak üzere, 10 büyük ilde toplam 50 mağazaya ulaşmak.

Starks Coffee FranchiseStarks Coffee, kahve sektöründe fark yaratma amacıyla 2016 yılında kurumsal şirketlerde yönetici olarak görev yapan üç kişi tarafından kuruldu. Misyonumuz, misafirlerimize rahat ve huzurlu bir ortamda en iyi kahve deneyimini sunmak için kendimizi sürekli geliştirmektir.

Mevcut Lokasyonlar
Ülker Arena Ataşehir / İstanbul
Ispartakule İnnovia Cadde AVM / İstanbul
City Center AVM Esenyurt / İstanbul
Çekmeköy / İstanbul
Çerkezköy Arçelik Fabrikası / Tekirdağ

Starks Coffee'yi diğer markalardan ayıran en önemli özellikler nelerdir?
Özel formüllerle kavurduğumuz nitelikli kahve çekirdeklerini, markamızın kalite standartlarına uygun olarak reçetelendirilmiş içeceklerimizle sunuyoruz. Ayrıca, kendi mutfağımızda günlük olarak hazırlanan tatlılarımız da misafirlerimize sunulmaktadır. Self servis konseptindeki mağazalarımızda hızlı internet ve yabancı müzik yayını ile misafirlerimize rahat çalışma alanları sağlıyoruz. Sürekli gelişen yiyecek ve içecek sektörünü yakından takip ederek, menümüzü yenilikçi ve kendi imalatımız olan ürünlerle revize ediyoruz.

Starks Coffee FranchiseFranchise almak isteyenler için başlangıç maliyetleri nedir?
Ortalama 120 m² büyüklüğünde bir mağaza için dekorasyon, inşaat işleri, makine, ekipman ve mobilyalar toplamı 3.5 - 5 milyon TL arasında değişmektedir. Bu rakam mağaza m²'si ve piyasa şartlarına göre farklılık gösterebilir.

Franchise sahiplerinin ödemesi gereken royalty ve reklam ücretleri nedir?
Franchise bedeli şube başına 15.000 USD'dır.
Reklam ücreti aylık olarak 500 USD'dir.

Ortalama bir franchise şubesinin kâr marjı nedir?
Ortalama bir mağazanın brüt kâr marjı %60'tır.

Starks Coffee FranchiseFranchise yatırımcıları neden Starks Coffee'yi tercih etmeli? Markanızın öne çıkan sağladığı faydalar nelerdir?
Yönetim ve ürün tedarik zincirinde yatırımcılara sağladığımız kolaylık ve avantajlar nedeniyle Starks Coffee, franchise veren Türk markaları içinde sade fakat kendini özel hissettiren cafe konseptiyle öne çıkmaktadır.
Gelecek Planları

Markanızın gelecekteki büyüme ve genişleme stratejileri nelerdir?
2025 yılı sonuna kadar İstanbul ve Ankara başta olmak üzere, 10 büyük ilde toplam 50 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz.

Ürün yelpazenize ekleyeceğiniz yeni ürünler veya hizmetler var mı?
Ürün yelpazemiz dönemsel ve mevsimsel olarak sürekli revize edilmekte olup, yeni ürünler menümüzde yerini almaktadır. Sadece içecek grubunda değil, tatlı ve atıştırmalık grubunda da sevilen tatları menümüzde sürekli yeniliyoruz.

Starks Coffee Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Starks Coffee franchise bayilik başvur